Δολοφονία 46χρονου στην Κόρινθο: Η 22χρονη ήταν σε αυτοάμυνα-Κάμερα κατέγραψε το τραγικό συμβάν

Τι λέει ο δικηγόρος των κοριτσιών

«Δεν γνωρίζονταν ο θύτης και το θύμα» επισημαίνει ο δικηγόρος της 22χρονης κατηγορούμενης, Στέλιος Μαρκέλος. Η νεαρή έσφαξε τον 46χρονο άνδρα, σε πεζόδρομο της Κορίνθου, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η 22χρονη, η οποία ομολόγησε το έγκλημα όταν την εντόπισαν και τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί, υποστήριξε πως το θύμα, την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη ήταν μαζί με μια 17χρονη φίλη της σε πεζόδρομο της Κορίνθου, όταν συνάντησε τον 46χρονο. Η πρώτη έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και κάρφωσε τον άνδρα στο θώρακα και στη συνέχεια τα δύο κορίτσια τράπηκαν σε φυγή. Λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατος του άνδρα, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Για το έγκλημα συνελήφθησαν εκτός από την 22χρονη και την 17χρονη, η μητέρα της πρώτης κι ένας 30χρονος φίλος τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των κοριτσιών: «Ό,τι έγινε, έγινε σε θέση αμύνης για τις πελάτισσές μου... Το θύμα στις 3:00 τα ξημερώματα, σε ένα παγκάκι στο κέντρο της πόλης, τις πλησίασε με διαθέσεις ερωτικές. Τους ζήτησε να έρθουν σε συνεύρεση ερωτική. Μάλιστα θα τις πλήρωνε. Τα κορίτσια αρνήθηκαν. Τις πίεσε ψυχολογικά, τις έβρισε, τους έκανε χειρονομίες. Του ζήτησαν να φύγει όμως εκείνος έβαλε τα χέρια του στα στήθη της 17χρονης. Έφυγε από κοντά του και έντρομη διαπίστωσε ότι προσπαθούσε να βγάλει μαχαίρι από την πίσω τσέπη του παντελονιού του.Προσπάθησε να προστατεύσει τη ζωή της η ίδια αλλά και τη ζωή της φίλης της...».

Ο κ.Μαρκέλος επισήμανε ότι το τραγικό συμβάν καταγράφηκε από κάμερα που υπάρχει σε κοντινό κατάστημα, και ότι πριν τη συγκεκριμένη επίθεση, ο 46χρονος είχε επιτεθεί και σε άλλες κοπέλες. «Και αυτό το γεγονός έχει καταγραφεί από τις κάμερες» πρόσθεσε.

πηγή: ekorinthos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά» υποστηρίζει η 22χρονη που ΕΣΦΑΞΕ τον 46χρονο στην Κόρινθο

Κόρινθος: ΑΥΤΟ είναι το σημείο όπου ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ο 46χρονος- Η 22χρονη ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την πράξη της

ΑΓΡΙΟ φονικό στην Κόρινθο- 22χρονη ΕΣΦΑΞΕ 46χρονο σε κεντρικό δρόμο!Ο ρόλος μιας 17χρονης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top