Αστυνομικοί κατάφεραν να... ξαναπιάσουν το δράστη που τους είχε ξεφύγει- Που τον εντόπισαν

Είχε βγάλει τις χειροπέδες και είχε αποδράσει από βαν της αστυνομίας

Αστυνομικοί κατάφεραν να... ξαναπιάσουν το δράστη που τους είχε ξεφύγει- Που τον εντόπισαν

Θυμάστε που σας είχαμε ενημερώσει, για έναν 27χρονό Αλγερινό ο οποίος απέδρασε μέσα από όχημα της Αστυνομίας στις Σέρρες; Ε λοιπόν, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αρχές για τον εντοπισμό του -μιας και ήταν θέμα τιμής να τον συλλάβουν και πάλι- τον εντόπισαν ένα 24ωρο μετά τη διαφυγή του.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα βρέθηκε και συνελήφθη ο 27χρονος που είχε αποδράσει από βαν της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο 6ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης, στο ύψους του Λευκώνα, όπου του πέρασαν χειροπέδες.

Υπενθυμίζουμε, ότι η απόδραση σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης κατά τη μεταγωγή του από το τμήμα συνοριακής φύλαξης Κερκίνης προς το αστυνομικό τμήμα Σερρών. Βρισκόταν χωρίς έγγραφα στην Ελλάδα και σε βάρος του είχε κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Σε μία στάση του αστυνομικού βαν φαίνεται ότι κατάφερε να απελευθερωθεί από τις χειροπέδες, να ανοίξει την πόρτα του οχήματος και να εξαφανιστεί. Με το ίδιο όχημα μετάγονταν άλλοι τέσσερις μετανάστες, υπό διοικητική απέλαση κι αυτοί, καθώς και δύο ανήλικοι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top