Κόρινθος: ΑΥΤΟ είναι το σημείο όπου ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ο 46χρονος- Η 22χρονη ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την πράξη της

Έχουν συλληφθεί ακόμη τρία άτομα για την υπόθεση της δολοφονίας

​«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία από το άγριο φονικό που συνέβη σε κεντρικό πεζόδρομο της Κορίνθου, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ένας 46χρονος άνδρας είναι νεκρός από μαχαιριές στο θώρακα. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, μία 22χρονη φέρεται να είναι πίσω από τη δολοφονία. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η νεαρή μαζί με μία 17χρονη συνάντησαν το θύμα, όταν ξαφνικά η 22χρονη του κάρφωσε το μαχαίρι!
eyrtt.jpg
Οι δύο κοπέλες, καθώς και ακόμη δύο άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Κατά την προσαγωγή της, η 22χρονη ομολόγησε την πράξη της και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Κόρινθο.
plo.jpg
96Untitled.jpg
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
03235eyrtt (2).jpg
Το χρονικό της υπόθεσης
Η 22χρονη συνάντησε μαζί με την 17χρονη τον 46χρονο άνδρα, στον πεζόδρομο της Κορίνθου, όταν του κάρφωσε το μαχαίρι για λόγους που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί.
Ο άτυχος άντρας έχασε τις αισθήσεις του ενώ οι δυο κοπέλες το έβαλαν στα πόδια! Εκείνος λίγη ώρα αργότερα ξεψύχησε. Στη συνέχεια οι νεαρές ζήτησαν από μία 42χρονη και έναν 30χρονο να κρυφτούν στο σπίτι τους, όπως και έγινε!
Από τις έρευνες εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 22χρονη.
Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
πηγή: korinthostv
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top