Το STAR στα Καλάβρυτα-Κανείς δεν ασχολείται με τις παγίδες στο φαράγγι όπου πέθανε ο 9χρονος

Το πέρασμα των πεζών ανάμεσα στη γέφυρα και τον οδοντωτό είναι πάρα πολύ μικρό

Το STAR στα Καλάβρυτα-Κανείς δεν ασχολείται με τις παγίδες στο φαράγγι όπου πέθανε ο 9χρονος

​Τρία 24ωρα μετά τη μοιραία πτώση του μικρού αγοριού στο φαράγγι του Βουραϊκού και η ζωή συνεχίζεται. Φαίνεται πως κανείς δεν προτίθεται να διορθώσει κάπως τις "παγίδες" αυτής της υπέροχης διαδρομής που -ως κοινό μυστικό- αποτελεί το αγαπημένο "διεθνές μονοπάτι" πεζοπόρων και περιηγητών.

«Σ' αυτό εδώ το σημείο έγινε το τραγικό δυστύχημα. Ο άτυχος μικρούλης περπατούσε πάνω ακριβώς στη λαμαρίνα που βλέπετε και από λάθος έπεσε στο κενό»

Ένα λάθος βήμα στο κενό που - δυστυχώς χώρεσε ένα παιδί μόλις εννέα χρονών. Εκεί βγάζει τα "δόντια" του, ο Οδοντωτός. Στο πλάι του όμως "ακροβατούν" καθημερινά και δεκάδες επισκέπτες.

«Είτε ένα πλέγμα ή οτιδήποτε μεταλλικό θα γεφύρωνε αυτά τα χάσματα , ώστε να μην μπορούν να περάσουν παιδιά ή να μη χωράει άνθρωπος να πέσει από κει. Ή το πιο απλό, είναι να τοποθετηθεί ένα στηθαίο από τη μέσα πλευρά ώστε να μην κινδυνεύσεις ούτε κι από τυχόν διέλευση του τρένου» εξηγεί στο STAR, ο πολιτικός μηχανικός, Κωνσταντίνος Α��ραφιώτης.

Το πέρασμα των πεζών ανάμεσα στη γέφυρα και τον οδοντωτό είναι πάρα πολύ μικρό.

«Υπάρχουν όμως και απόκρημνα στοιχεία που ένας άνθρωπος μπορεί να πέσει και να χτυπήσει» λέει ο Προϊστάμενος του Οδοντωτού. Υπάρχουν όμως και οι μεμονωμένοι περιπατητές, όπως ακριβώς αυτή η οικογένεια που μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Ας ελπίσουμε πως αυτή η ασύλληπτη τραγωδία θα είναι η πρώτη και η τελευταία!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top