ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από τροχαίο στα διόδια Τραγάνας- Διαμελίστηκε η οδηγός- Σμπαράλια το ΙΧ!

Μετά από λίγο ξεψύχησε και το σκυλάκι της που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από τροχαίο στα διόδια Τραγάνας- Διαμελίστηκε η οδηγός- Σμπαράλια το ΙΧ!

​Ένα τρομακτικό τροχαίο συνέβη το βράδυ της Τρίτης στα διόδια Τραγάνας, ενώ οι εικόνες από το σημείο είναι πραγματικά σοκαριστικές. Μία γυναίκα 54 χρόνων βρήκε τραγικό θάνατο.

Συγκεκριμένα, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 11:15 το βράδυ. Η γυναίκα, η οποία είχε γερμανική υπηκοότητα, σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport, είναι παντρεμένη με Έλληνα.

IMG_20160622_001237.jpg
Η 54χρονη ταξίδευε από Αθήνα προ�� Λαμία και όταν έφτασε στα διόδια της Τραγάνας δεν μείωσε καθόλου ταχύτητα. Το τζιπ που οδηγούσε έπεσε πάνω στο τσιμεντένιο στηθαίο και η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Οι άνθρωποι που εργάζονταν στα διόδια πετάχτηκαν έξω έντρομοι και το θέαμα που αντίκρισαν ήταν φοβερό.

IMG_20160622_001249.jpg
Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου δεν υπήρχε και το όχημα είχε γίνει σμπαράλια. Η οδηγός είχε διαμελιστεί και το σκυλάκι της που βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ήταν σοβαρά τραυματισμένο. Λίγο αργότερα ξεψύχησε κι αυτό.

IMG_20160622_001407.jpg
«Είμαι πολλά χρόνια στους δρόμους. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Μπορεί η γυναίκα να έπαθε κάτι παθολογικό ή να την πήρε ο ύπνος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ευτυχώς δεν ήταν αλλά αυτοκίνητα μπροστά ή δεν έπεσε πάνω στον υπάλληλο...», είπε ένας επαγγελματίας οδηγός στο LamiaReport, που βρέθηκε την ώρα του τροχαίου στο σημείο.

IMG_20160622_001425.jpg

πηγή: lamiareport

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top