Λεφτά υπάρχουν- Ο Δήμος Σάμου έδωσε σχεδόν 3.200 ευρώ για μία δουλίτσα 5 λεπτών (βίντεο)

Τι απαντάει ο δήμαρχος του νησιού στο Star

​Χουβαρντάδες είναι στον Δήμο Σάμου καθώς φαίνεται πως πληρώνουν «χρυσάφι» τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν! Και αν δεν είναι ανοιχτοχέρηδες… τότε ένα θεματάκι με τον χρόνο το έχουν!

Ας δούμε τι συνέβη και εσείς μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας μόνοι σας! Πριν λίγες μέρες ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ έγγραφο σύμφωνα με το οποίο στον Δήμο Σάμου έδωσαν για μία δουλειά διάρκειας 5 λεπτών 3.159 ευρώ!

Ναι, καλά διαβάσατε… Σχεδόν 3.200 ευρώ για μία μικρή δουλειά! Ποια είναι αυτή; Δρομολόγηση ενός url. Δηλαδή, αν κάποιος πληκτρολογήσει μία διεύθυνση με τρεις διαφορετικούς τρόπους (ίσως και λάθος), η συγκεκριμένη ρύθμιση θα τον παραπέμψει στην σωστή ιστοσελίδα!

Εν ολίγοις, αν κάποιος γράψει ctar.gr ή star.gr ή starr.gr θα πηγαίνει κατευθείαν στην σωστή διεύθυνση που δεν είναι άλλη από το star.gr!

Ωστόσο, ο δήμαρχος του νησιού λέει πως πρόκειται για μία μεγάλη παρεξήγηση. Ο κύριος Μιχάλης Αγγελόπουλος ανέφερε στην εκπομπή του Star LiveU, ότι τα λεφτά αυτά δόθηκαν για τις υπηρεσίες που πρόσφερε εργαζόμενος σε 3 ιστοσελίδες του δήμου τα τελευταία 14 χρόνια, δηλαδή από το 2002.

Όπως εξήγησε, ο δήμαρχος δεν είδε το έγγραφο, το οποίο έχει αποσυρθεί, και για αυτό έγινε όλος αυτός ο ντόρος!

Δείτε όλα όσα είπε ο δήμαρχος της Σάμου στο Star…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top