Θα λιώσουμε από τη ζέστη και σήμερα! Σε ποιες πόλεις θα είναι στα ύψη ο υδράργυρος

Σιγά σιγά θα αρχίζει να δροσίζει

Θα λιώσουμε από τη ζέστη και σήμερα! Σε ποιες πόλεις θα είναι στα ύψη ο υδράργυρος

​Οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζουν να σαρώνουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στην Αθήνα το θερμόμετρο σκαρφάλωσε την Τρίτη στους 37 βαθμούς Κελσίου και οι παραλίες της Αττικής πλημμύρισαν από κόσμο που πάλευε να αντιμετωπίσει τη ζέστη με βουτιές. Ωστόσο από σήμερα θα αρχίσει σταδιακά να δροσίζει.

Βέβαια, επειδή ακόμη και μια ολιγόωρη ανάσα δροσιάς κοστίζει, οι λουόμενοι έχουν ξεχάσει τις οργανωμένες πλαζ και το αυτοκίνητο. Η τσέπη ορίζει λεωφορείο λέει στο STAR χαρακτηριστικά ο Βασίλης, άνεργος μηχανικός αυτοκινήτων, ο οποίος πήγε μαζί με την παρέα του στη θάλασσα, φορτωμένος με τα θαλασσινά μπαγκάζια στον ώμο.

«Υπάρχουν οικονομικές λύσεις να έρθεις για μπάνιο, φαΐ από το σπίτι όλα από το σπίτι» εξηγεί. Είτε με βεντάλιες είτε με βουτιές οι άνθρωποι βρήκαν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα.
Από σήμερα Τετάρτη όμως, ο υδράργυρος παίρνει δειλά δειλά την κατηφόρα.

«Πριν μας εγκαταλείψει ο καύσωνας, σήμερα Τετάρτη το θερμόμετρο θα δείξει 38 βαθμούς στη Λάρισα και τα Τρίκαλα , 37 βαθμούς στην Άρτα, τις Σέρρες και το Κιλκίς, 36 βαθμούς στο Αγρίνιο, τη Δράμα και τη Λαμία και 35 σε Αθήνα και Σπάρτη» λέει στο STAR o μετεωρολόγος, Μανώλης Ανανδρανιστάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top