Βγενόπουλος για υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας: "Άνθρακες ο θησαυρός"

Τι κατέθεσε ενώπιον της 10ης ειδικής ανακρίτριας

​Ενώπιον της 10ης ειδικής ανακρίτριας κατέθεσε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος για σκέλος της υπόθεσης της Λαϊκής Τράπεζας, στο πλαίσιο δικαστικής συνδρομής των κυπριακών αρχών.

Ο Ανδρ. Βγενόπουλος υπέβαλε έγγραφη ανωμοτί κατάθεση στη δικαστική λειτουργό και αποχώρησε. Κατά την εξοδο του, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι η υπόθεση έχει κριθεί ήδη από την ελληνική Δικαιοσύνη, επαναλαμβάνοντας: "άνθρακες ο θησαυρός".

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας είπε: "Σε αντιθεση με όσα είχαν γραφτεί σε μερίδα Τύπου κλήθηκα να δώσω μια κατάθεση, όχι για καμιά σοβαρή υπόθεση, αλλά για το περιεχόμενο ενημερωτικών δελτίων της Λα��κής Τράπεζας -συνδυασμό στοιχείων σε ενημερωτικά στοιχεία- του 2009 και του 2010.

Η υπόθεση αυτή έχει ήδη κριθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και υπαρχει δεδικασμένο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Για μια ακόμα φορά "ανθρακες ο θησαυρός". Εχουμε ζητήσει υποθέσεις που είναι αρμοδιότητας της ελληνικής Δικαιοσυνης, να κριθούν εδώ. Μας φαινεται πολυ περίεργο ότι η Κύπρος θέλει να κάνει τις δικές της διαδικασίες αλλά συμπτωματικά πληροφορήθηκα ότι η υπόθεση έχει αρχειοθετηθεί στην Ελλάδα".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top