ΦΡΙΚΗ στον Άγιο Παντελεήμονα: 42χρονος ΒΙΑΖΕ κοριτσάκια δίνοντας τους φρούτα!

Πρόκειται για δυο 9χρονες και μία 7χρονη

ΦΡΙΚΗ στον Άγιο Παντελεήμονα: 42χρονος ΒΙΑΖΕ κοριτσάκια δίνοντας τους φρούτα!

​Δεν τα χωράει ο νους τα όσα συνέβαιναν στην γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα… Ένας 42χρονος βίαζε τρία κοριτσάκια, τα δύο είναι ηλικίας 9 ετών και το άλλο 7 ετών!

Ο αδίστακτος άντρας από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη, χάριζε φρούτα στα ανήλικα κοριτσάκια με σκοπό να τα καλοπιάσει και τα παρασύρει στο σπίτι του.

Τα αθώα κοριτσάκια τον ακολουθούσαν και εκεί ο αδίστακτος άντρας έβγαζε τις αρρωστημένες ορέξεις του στα κορμάκια τους! Ο άντρας εντοπίστηκε από την αστυνομία στον Άγιο Παντελεήμονα, την ώρα που μιλούσε και πάλι με τα κοριτσάκια!

Κατά την προσπάθεια για αστυνομικό έλεγχο ο κατηγορούμενος για παιδοφιλία προσπάθησε να το σκάσει με την μοτοσυκλέτα του αλλά τελικά καταδιώχθηκε, ακινητοποιήθηκε και προσήχθη αρχικά στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, νωρίτερα είχε επιβιβάσει στη μοτοσικλέτα του, με την υπόσχεση για βόλτα τα τρία κοριτσάκια, τα οδήγησε σε πάρκινγκ πολυκατοικίας, όπου τα βίασε για ακόμη μία φορά!

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top