ΣΠΑΡΑΞΕ ο πατέρας του 9χρονου που πέθανε στο φαράγγι του Βουραϊκού: «Είμαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ»

«Έχασα το παιδί μου»

ΣΠΑΡΑΞΕ ο πατέρας του 9χρονου που πέθανε στο φαράγγι του Βουραϊκού: «Είμαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ»

​Σοκαρισμένη παραμένει όλη η Ελλάδα από την τραγωδία των Καλαβρύτων. Ο 9χρονος Βασίλης Σκανδάλης έχασε την ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής όταν έπεσε στο φαράγγι του Βουραϊκού ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς του.

Όταν οι γονείς του έμαθαν πως ο ανήλικος γιος τους ήταν… νεκρός, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Θρηνούσαν, σπάραζαν για το άδοξο τέλους του μικρού τους Βασίλη.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο πατέρας του με το ζόρι είχε τις αισθήσεις του και μονολογούσε «είμαι ένας ανίκανος πατέρας. Έχασα το παιδί μου, πάρτε μου την επιμέλεια των παιδιών μου». Απαρηγόρητη και η μητέρα του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε.

sifoni06.jpg
Το σημείο όπου ο 9χρονος Βασίλης έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Βουραϊκό σε βάθος 15 μέτρων, θεωρείται το ποιο δύσκολο του περάσματος αλλά και του ποταμού.

Η γέφυρα έχει στηθαία, με εξαίρεση ένα μικρό άνοιγμα το οποίο είναι έτσι διαμορφωμένο για να περνάει από εκεί αν χρειαστεί ο ελεγκτής.

Ακριβώς κάτω από τη γέφυρα περνάνε με μεγάλη ορμή τα νερά του Βουραϊκού , τα οποία σε εκείνο το σημείο σχηματίζουν μιας απίστευτης ισχύς δίνη, που ακόμα και ο ποιο εκπαιδευμένος σε θαλάσσια σπορ είναι αδύνατο να την προσεγγίσει εάν δεν είναι δεμένος και δεν έχει την υποστήριξη και άλλων ατόμων.

sifoni05.jpg
Από το σημείο αυτό και μετά τα νερά του Βουραϊκού «χάνονται» και εμφανίζονται ξανά σε ένα άνοιγμα σε απόσταση 100 μέτρων.

Τι συνέβη το μοιραίο μεσημέρι

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του, το μεσημέρι της Κυριακής ενώ έκαναν πεζοπορία μαζί με την παρέα τους-9 ατόμων-, έχασαν από τα μάτια τους το παιδί τους μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

ImageHandler.jpg
Αμέσως ειδοποιήσαν τις Αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ανήλικου μαθητή. Δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα, περίπου στις 20:10, ο Βασίλης εντοπίστηκε νεκρός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Βρέθηκε νεκρό το αγοράκι στο φαράγγι του Βουραϊκού

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στα Καλάβρυτα: Χάθηκε 7χρονος στο φαράγγι του Βουραϊκού-Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top