Βρες… ξαπλώστρα από το κινητό σου με απίστευτη εφαρμογή!

Διαβάστε σε ποιες παραλίες μπορείτε να κάνετε κρατήσεις και να «αράξετε» χωρίς άγχος

Βρες…  ξαπλώστρα από το κινητό σου με απίστευτη εφαρμογή!
Ένα νέο «όπλο» έχουν στην διάθεσή τους για την μάχη της παραλίας οι λουόμενοι: Πρόκειται για την ελληνική εφαρμογή Plazz, με την οποία, όπως γράφει το Βήμα, δεν χρειάζεται ούτε να χάνουν τον ύπνο τους και να πηγαίνουν από τα ξημερώματα για να βρουν ξαπλώστρα ούτε να… παίζουν μπουνιές.
Με την εφαρμογή που μπορούν να κατεβάσουν από το plazz.com (προς το παρόν μόνο σε ios) μπορούν οι λουόμενοι να επιλέξουν την παραλία που τους ενδιαφέρει, να ορίσουν την ημερομηνία επιλογής, τη θέση της ξαπλώστρας και να προπληρώσουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας!
plazz2.jpg

Η ιδέα ξεκίνησε από τους Μάνο Πατεράκη και Λευτέρη Φαρμάκη, τον Σεπτέμβριο του 2014, μετά τις διακοπές του πρώτου στα Χανιά. Αφορμή η ταλαιπωρία του κ. Πατεράκη στην προσπάθειά του ακριβώς να βρει ελεύθερη ξαπλώστρα.
«Στην Plazz δεν θέλουμε να μιλάμε απλά για μία ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες. Θέλουμε οι χρήστες να απολαμβάνουν μία ξεχωριστή εμπειρία στις συνεργαζόμενες παραλίες και για τον λόγο αυτό οι τιμές - που ξεκινούν από τα 16 ευρώ ανά σετ- συνοδεύονται από κάποιες παροχές» δηλώνουν οι εμπνευστές της ιδέας.
plazz 1.jpg

Ήδη από το 2015 στο δίκτυο παραλιών της Plazz βρίσκεται η παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ από φέτος το καλοκαίρι το app θα «πλατσουρίζει» σε Μύκονο, Κρήτη, Κέρκυρα, Τζια, Σαντορίνη, Χαλκιδική, Αντίπαρο, Νάξο , Ζάκυνθο. Σύντομα θα επεκταθεί και εκτός συνόρων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top