ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη δολοφονία του Τάσου από τον 14χρονο φίλο του-Τι θα κάνει η οικογένεια

Αγωγή σκοπεύουν να καταθέσουν οι χαροκαμένοι γονείς του 14χρονου

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη δολοφονία του Τάσου από τον 14χρονο φίλο του-Τι θα κάνει η οικογένεια
"Βράζουν" όλοι οι κάτοικοι του χωριού Γέφυρα στη Θεσσαλονίκη. Όπου και να πας, σε όποιο σπίτι, κατάστημα ή καφενείο και να μπεις, όλοι μιλάνε μόνο για το φονικό. Κανείς δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως από τη μια στιγμή στην άλλη, ένα παιδί έγινε δολοφόνος και σκότωσε τον καλύτερο του φίλο. Και κανείς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο φονιάς αφέθηκε ελεύθερος (με περιοριστικούς όρους) με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.
fonias 14xronou.jpg

Στο σπίτι του αδικοχαμένου Τάσου οι λυγμοί που ακούγονται περισσεύουν, ο πόνος είναι αβάσταχτος. Η οργή ανακατεύεται με τον θρήνο. Τα ερωτήματα είναι πολλά και η ανάγκη για δικαίωση μεγάλη. Πως να δεχτούν οι γονείς την απόφαση του δικαστηρίου; "Το δικό μας παιδί στο χώμα και το άλλο ελεύθερο" λένε και ξαναλένε. Πως να αντέξει η μάνα; Που να βρει κουράγιο ο πατέρας να χαλυβδώσει τις πλάτες του για να αντέξει το βάρος; Πως τα αδέλφια του 14χρονου να φιλιώσουν με τον χάρο;
tasos arnaki.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr η οικογένεια του Τάσου, σκοπεύει να καταθέσει αγωγή κατά της οικογένειας του 14χρονου δράστη. Το μόνο που θέλουν είναι να τιμωρηθεί αυτός που έκοψε το νήμα της ζωής του παιδιού τους. Μόνο έτσι θα αλαφρύνει ο πόνος τους. Λένε μάλιστα πως αν μέσω της αγωγής, τους επιδικαστούν χρήματα αποζημίωσης, αυτά θα τα καταθέσουν στο "Χαμόγελο του Παιδιού".
tasos gramma.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top