Έρχεται ΝΕΟ κομμάτι με τη φωνή του Παντελή- Όλες οι λεπτομέρειες για το «Θυμάμαι»

Οι συνεργάτες του ενορχήστρωσαν το τραγούδι χωρίς τον αγαπημένο τραγουδιστή

Έρχεται ΝΕΟ κομμάτι με τη φωνή του Παντελή- Όλες οι λεπτομέρειες για το «Θυμάμαι»
​Τέσσερις μήνες ανείπωτου πόνου θα μετρούν αύριο, οι άνθρωποι του Παντελή Παντελίδη, αφού στις 18 Φεβρουαρίου ο αγαπημένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή μετά το τραγικό τροχαίο. Όλους αυτούς τους μήνες οι θαυμαστές του συνεχίζουν να εκδηλώνουν την αγάπη τους και το θαυμασμό τους για τον τραγουδιστή αλλά και τη συμπαράσταση τους προς την οικογένεια του, με σημειώσεις, γράμματα και διάφορες άλλους τρόπους, δείχνοντας έτσι ότι δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν.
Σε λίγες μέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο κομμάτι του Παντελή, με τίτλο «Θυμάμαι» και η φωνή του θα ηχήσει ξανά… σαν να μην έφυγε ποτέ.
Την αναγγελία της κυκλοφορίας του νέου κομματιού έκανε μέσω facebook ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος.
τρι00αν.jpg
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, πρόκειται για ένα δυναμικό και συνάμα μελαγχολικό τραγούδι από την ξεχωριστή φωνή του Παντελή, το οποίο ενορχηστρώθηκε από τον μαέστρο του και συνεργάτη του όλα αυτά τα χρόνια, Ρουσσέτο Δημητρόγλου και θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική εταιρία του τραγουδιστή, Minos Emi.
Βέβαια, παρά τη χαρά της δημιουργίας, για τους συνεργάτες του, τους ανθρώπους που έζησαν μαζί του την κάθε επιτυχία, ήταν δύσκολο να ενορχηστρώνουν ένα κομμάτι του, χωρίς ο Παντελής να είναι εκεί για να δει το τελικό αποτέλεσμα…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top