ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star: ΝΕΑ στοιχεία στο φως για το τροχαίο δυστύχημα του Μαυρίκου

Παραμένουν πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star: ΝΕΑ στοιχεία στο φως για το τροχαίο δυστύχημα του Μαυρίκου

​Σε ποια κατάσταση ήταν το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο; Ήταν σωστά συντηρημένο ή υπήρχαν βλάβες οι οποίες δεν είχαν επισκευαστεί;

Το Star και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας εντόπισε το συνεργείο στο οποίο ο εκδότης είχε κάνει το τελευταίο του service. «Ήρθε για service, κάναμε τις προγραμματισμένες εργασίες το αυτοκίνητο έφυγε ασφαλές από εδώ» ανέφερε στο Star ο ιδιοκτήτης του συνεργείου.

Η μητέρα του με την οποία μιλήσαμε την ώρα που κατευθυνόμασταν στο συνεργείο υποστήριξε ότι ο γιος της είχε αναφέρει ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των πραγματογνωμόνων προέκυψε ότι υπήρξε μηχανική βλάβη με διαρροή καυσίμου και λαδιού η οποία ήταν και η αίτια της φωτιάς.

Στην έρευνα θα συμβάλλουν σημαντικά και οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν την σωματική κατάσταση του Παναγιώτη Μαυρίκου την ώρα που οδηγούσε αλλά και οι τελευταίες του τηλεφωνικές κλήσεις.

Σήμερα συνεχίστηκαν οι έρευνες στο καμένο αυτοκίνητο από τους πραγματογνώμονες της οικογένειας και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την προσεχή Τρίτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top