Σε ΔΕΚΑ ΝΕΕΣ περιοχές στην Αθήνα το ΑΤΜ γάλακτος-ΔΕΙΤΕ σε ποιες!

Συμπληρώθηκαν δύο μήνες από τη λειτουργία των πρώτων καταστημάτων του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα

Σε ΔΕΚΑ ΝΕΕΣ περιοχές στην Αθήνα το ΑΤΜ γάλακτος-ΔΕΙΤΕ σε ποιες!

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ανακοίνωσε την επέκτασή των αυτόματων πωλητών του σε δέκα νέες περιοχές της Αθήνας.

Την προηγούμενη Τρίτη, 14 Ιουνίου, συμπληρώθηκαν δύο μήνες από τη λειτουργία των πρώτων καταστημάτων του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα στην Αθήνα. Το όλο εγχείρημα με τους αυτόματους πωλητές και την απευθείας διανομή των προϊόντων στον καταναλωτή φαίνεται πως άρεσε στους Αθηναίους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα νούμερα των πωλήσεων: μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του εγχειρήματος, η συνολική κατανάλωση στην πρωτεύουσα ξεπέρασε τους 700 τόνους.

Το νούμερο αυτό αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο και να ξεπεράσει τα 20.000 μπουκάλια φρέσκου γάλακτος την ημέρα, με τη σταδιακή λειτουργία 10 νέων σημείων πώλησης. Οι περιοχές που θα δουν σιγά σιγά τους αυτόματους πωλητές είναι ο Πειραιάς, η Κυψέλη, η Νέα Ιωνία, το Νέο Ηράκλειο, η Καλλιθέα, το Μαρούσι, η Αγία Παρασκευή, η Ηλιούπολη, ο Άγιος Δημήτριος και η Παλιά Κοκκινιά.

Επιπλέον ο Συνεταιρισμός ανακοίνωσε την παραγωγή στραγγιστού γιαουρτιού, ακολουθώντας τη διάθεση νέων τυριών (γραβιέρα κομμάτι και γραβιέρα τριμμένη).

Το πλήρες στραγγιστό γιαούρτι είναι ήδη διαθέσιμο στους καταναλωτές μέσα από το δίκτυό του, που περιλαμβάνει πλέον 53 καταστήματα, στις τρεις πόλεις που δραστηριοποιείται: Αθήνα 20 καταστήματα, Λάρισα 16 καταστήματα, Θεσσαλονίκη 17 καταστήματα.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα ιδρύθηκε το 2011 και παράγει καθημερινά 120 τόνους φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύει το 10% της εγχώριας παραγωγής.

Αποτελεί τον πλέον πρότυπο συνεταιρισμό στην Ελλάδα, που με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, τους οποίους εγκατέστησε το 2013 σε πρώτη φάση στη Λάρισα, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά, απευθείας στους καταναλωτές, το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του, σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του.

Τα προϊόντα του παρασκευάζονται αποκλειστικά από το φρέσκο γάλα που παράγουν οι 100 αγελαδοτρόφοι, στις 50 φάρμες του ΘΕΣγάλα στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top