ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Γιατί πήγε ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ στην Εισαγγελία η μάνα του Παντελίδη- ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο δικηγόρος της οικογένειας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Γιατί πήγε ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ στην Εισαγγελία η μάνα του Παντελίδη- ΒΙΝΤΕΟ

​Στην Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα αιφνιδιαστικά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Χαράλαμπο Λυκούδη και το STAR εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες.

Η μητέρα του τραγουδιστή, φανερά καταβεβλημένη, φορώντας μαύρα ρούχα, έφτασε λίγο μετά τις 11:00 στην Εισαγγελία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Αθηνά Παντελίδου είχε δώσει κατάθεση στις 6 Ιουνίου, στην οποία είχε προανήγγειλε ότι μέσα σε 20 μέρες θα έφερνε στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

Ποιοί είναι αυτοί οι ισχυρισμοί; Ότι είναι πεπεισμένη πως ο γιος της δεν ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ και πως όταν ο Παντελής έπινε, συνήθιζε να δίνει το αυτοκίνητο σε κάποιον άλλον.

Όλα δείχνουν πως το επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 32χρονου καλλιτέχνη, το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης, στο STAR
«Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση με την οποία περιβάλλει την οικογένεια Παντελίδη. Εμείς από την πλευρά μας με ευπρέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάνουμε αυτό που πρέπει και είμαστε αρωγοί στην προανακριτική προσπάθεια για την ανάδειξη της αλήθειας» είπε αρχικά ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, κ. Χαράλαμπος Λυκούδης.
Πώς σχολίασε τις καταθέσεις των κοριτσιών
«Έχουμε συνδράμει με μάρτυρες αλλά και με άλλα στοιχεία την προανάκριση και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. […] Σκοπός ζωής της οικογένειας είναι η ανάδειξη της αλήθειας, γιατί πιστεύει ότι μέσα από τις καταθέσεις των συνεπιβαινουσών δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια. Είναι έμφορτες αυτές οι καταθέσεις, κατά την άποψη της οικογένειας, με σκοπιμότητα και υποκειμενικότητα. Αναρωτιέμαι πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι μια κατάθεση που δίνεται λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, ένα δυστύχημα που έκανε όλη την Ελλάδα να κλάψει, να θρηνήσει και καταλήγει… “επιδιώκω την πλήρη αστική μου αποζημίωση”».
Τι είπε για τις φωτογραφίες- ντοκουμέντο μέσα από τη λέσχη
«Αυτό αποδεικνύει ακόμη μία πτυχή της ανακρίβειας των καταθέσεων, διότι καταθέτουν ότι δεν ήταν δίπλα του και δεν γνωρίζουν αν ήπιε και πόσο, ενώ αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες ότι ήταν συνεχώς δίπλα του. Το ίδιο αποτυπώνεται και στις καταθέσεις» κατέληξε ο κ.Λυκούδης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top