To καλοκαίρι είναι εδώ: ΔΕΣ το site με τα ωραιότερα χειροποίητα δώρα

Τα εντυπωσιακά χειροποίητα μπρελόκ και οι διάτρητες πιατέλες της Χριστίνας Σκουλούδη τώρα στο www.monadikospiti.gr!

To καλοκαίρι είναι εδώ: ΔΕΣ το site με τα ωραιότερα χειροποίητα δώρα

​Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όλοι ψάχνουμε τρόπους για να απολαύσουμε την θάλασσα και τον ήλιο!

Το www.monadikospiti.gr φέρνει το καλοκαίρι στη ζωή μας με υπέροχα αξεσουάρ όπως τα χειροποίητα δερμάτινα μπρελόκ που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους αυτό το καλοκαίρι: από απίστευτα μαλακό δέρμα, σε υπέροχα χρώματα και σε πολύ προσιτές τιμές είναι υπέροχα δώρα για τους φίλους που γιορτάζουν αλλά και για όσους αγαπούν την θάλασσα και θέλουν να έχουν κάτι από αυτήν μαζί τους όλο τον χρόνο!

dyrtyrtyrt.jpg

(Βρες το εδώ)

Έχεις να πας σε ένα γάμο; Πρόκειτ��ι να φιλοξενηθείς σε κάποιο εξοχικό; Θέλεις ένα πρωτότυπο δώρο με τέλειο design που να μην κυκλοφορεί “μαζικά” εκεί έξω; Υπέροχες πιατέλες και μπωλ από μέταλλο, φτιαγμένα όλα με την παραδοσιακή τεχνική που κατασκευάζονται τα καντήλια, σε απίστευτα χρώματα είναι η πρόταση του www.monadikospiti.gr! Δεν έχεις παρά να καθορίσεις το budget σου και να κάνεις mix and match για το τέλειο δώρο!
ghjtyuetu.jpg

(Βρες το εδώ)

Με 3 κλικ μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις ηλεκτρονικά την παραγγελία σου στο www.monadikospiti.gr ή αν θες βοήθεια, μη διστάσεις να καλέσεις και στο 211-8008795! Ο,τι και αν διαλέξεις σου αποστέλλεται άμεσα, όμορφα συσκευασμένο για δώρο, έτοιμο να το χαρίσεις!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top