Γκανγκστερική ληστεία με ΟΜΗΡΙΑ στη Γλυφάδα! Θύματα πασίγνωστος ΧΑΣΑΠΗΣ και η γυναίκα του

150.000 ευρώ η λεία των ληστών- Πρώτη ανάρτηση: 16/06/2016 11:58

Γκανγκστερική ληστεία με ΟΜΗΡΙΑ στη Γλυφάδα! Θύματα πασίγνωστος ΧΑΣΑΠΗΣ και η γυναίκα του

​Τη ληστεία που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στη Γλυφάδα, θα τη ζήλευαν και οι διασημότεροι γκάνγκστερ του κόσμου όπως ο Τσαρλς Φλόυντ και ο Τζέιμς Μπόλτζερ! Και αυτό γιατί από την αρχή ως το τέλος, ήταν ένα κόλπο καλά σχεδιασμένο, οι ληστές πήραν αυτό που ήθελαν και μάλιστα δίχως να ανοίξει ρουθούνι.

Θύμα πασίγνωστος χασάπης των νοτίων προαστίων

Ηταν 2.30 το πρωί της Πέμπτης όταν δύο άνδρες με κουκούλες κατάφεραν και τρύπωσαν στην πολυτελέστατη βίλα του πασίγνωστου επιχειρηματία στην Αιξωνή. Μια περιοχή της Γλυφάδας γεμάτη βίλες που θεωρείται φιλέτο και είναι από τις ακριβότερες της χώρας. Την ώρα εκείνη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου (που βρίσκεται σε κεντρικότατο εμπορικό δρόμο της Γλυφάδας) βρισκόταν μαζί με τη συζυγό του στην κρεββατοκάμαρα.

Οι ληστές που κρατούσαν μαχαίρια τους ακινητοποίησαν, έδεσαν τον 50χρονο επιχειρηματία και στη συνέχεια έδωσαν εντολή στη γυναίκα να μπει στο αυτοκίνητό της και να οδηγήσει τους ληστές στο χασάπικο όπου ήξεραν ότι φυλούσε χρήματα της οικογένειας. Προφανώς οι δράστες ήταν καλά πληροφορημένοι και οι κινήσεις τους ήταν μελετημένες και χειρουργικές.

Αφού λοιπόν πήραν όμηρο την 47χρονη σύζυγο του επιχειρηματία, έφτασαν στο κρεοπωλείο και εκεί σαν κύριοι πήραν αυτό που ήθελαν, δηλαδή χρήματα. Και συγκεκριμένα, 150.000 ευρώ, που ο κρεοπώλης φύλαγε σε ψυγείο του καταστήματος. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος στις αρχές.

Στη συνέχεια επέστρεψαν τη γυναίκα στη βίλα και από εκεί…εξαφανίστηκαν!

Για την ώρα, οι έρευνες της αστυνομίας παραμένουν άκαρπες ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Της Ισμήνης Λέντζου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top