Δεν το χωράει το μυαλό! Άστεγος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο Γηροκομείο Αθηνών

Φιλοξενούνταν στο χώρο, κυρίως το τελευταίο δεκαπενθήμερο, λόγω οικονομικών προβλημάτων- Πρώτη ανάρτηση 10:42

Δεν το χωράει το μυαλό! Άστεγος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο Γηροκομείο Αθηνών

Δεν το χωράει το μυαλό πώς ένας άνθρωπος χτυπημένος αλύπητα από τα σκληρά χαστούκια της μοίρας, έδωσε τέλος στη ζωή του με τρόπο τραγικό.

Ο 73χρονος ήταν γνώριμος κλοσάρ στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου βρίσκεται το Γηροκομείο Αθηνών. Συχνά, κάτοικοι της περιοχής τον έβλεπαν να κοιμάται σε εισόδους πολυκατοικιών και καταστημάτων. Πολλοί είχαν προσπαθήσει να του πουν πως θα ήταν ασφαλέστερος σε μια οργανωμένη δομή φιλοξενίας , όμως ο ίδιος είχε άλλη αντίληψη και μπαινόβγαινε στο γηροκομείο.

Τις τελευταίες 15 μέρες μάλιστα, έμενε μόνιμα στο χώρο. Άγνωστο τι του γύρισε το μυαλό και αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής του. Πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση και εγείρει ερωτήματα, είναι πώς μπόρεσε ο ηλικιωμένος να βρει την καραμπίνα και να την περάσει στο γηροκομείο.

Όπως επισημαίνει η Νομική Εκπρόσωπος του Γηροκομείου, Μαίρη Στραϊτούρη, στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega «ο άνθρωπος αυτός φιλοξενούνταν με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για δύο μήνες. Δεν ήταν τα��τικός τρόφιμος του Γηροκομείου. Είχε κάποια οικονομικά προβλήματα, είχε μείνει χωρίς σπίτι και γι’ αυτό φιλοξενούνταν στο χώρο της εστίας».

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 73χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top