ΚΟΛΑΣΗ τα Εξάρχεια από αντιεξουσιαστές! Στο λεωφορείο επέβαιναν 15 άτομα όταν το πυρπόλησαν

«Τους κατέβασαν όλους κάτω με τη βία. Έσπασαν τα τζάμια και έριξαν μια μολότοφ στη θέση του οδηγού»- Πρώτη ανάρτηση 08:47

ΚΟΛΑΣΗ τα Εξάρχεια από αντιεξουσιαστές! Στο λεωφορείο επέβαιναν 15 άτομα όταν το πυρπόλησαν

​Για ακόμη μια φορά η περιοχή των Εξαρχείων μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, από το μένος των αντιεξουσιαστών δεν γλίτωσαν ένα λεωφορείο και ένα τρόλεϊ. Και τα δύο οχήματα κάηκαν ολοσχερώς και μάλιστα στο λεωφορείο εκείνη την ώρα επέβαιναν 15 άτομα!

Ειδικότερα, αντιεξουσιαστές κατέβηκαν από την πλατεία Εξαρχείων στην οδό Στουρνάρη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έβαλαν φωτιά σε κάδους και πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις. Από τις μολότοφ πήραν φωτιά ένα λεωφορείο και ένα τρόλεϊ.

«Είχα μια σύντομη συνομιλία με τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος μου είπε ότι “μπλόκαραν” το τρόλεϊ στο ύψος της Πατησίων. Το τρόλεϊ δεν είχε άτομα μέσα. Το λεωφορείο είχε 15 άτομα μέσα. Ήταν το τελευταίο που ερχόταν από Νέα Ερυθραία. Κάποιοι από τους επιβάτες σχολούσαν από τις δουλειές τους» περιγράφει ο Απόστολος Κασιμέρης, μέλος του Δ.Σ του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

«Τους κατέβασαν όλους κάτω με τη βία. Έσπασαν τα τζάμια. Ο οδηγός άνοιξε αμέσως τις πόρτες για να αποβιβαστεί ο κόσμος. Απ’ ότι μου έιπε ο οδηγός έριξαν μια μολότοφ στη θέση του οδηγού και μετά έφυγαν γρήγορα» προσθέτει ο ίδιος.
Όπως προαναφέραμε τα οχήματα, το τρόλεϊ και το διπλό λεωφορείο, κάηκαν ολοσχερώς.

Οι οδομαχίες συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το Πολυτεχνείο και πετούσαν από εκεί μολότοφ και πέτρες. Η Πατησίων έμεινε κλειστή μέχρι τις 7 το πρωί.

Ο κ.Κασιμέρης επισήμανε ότι κάτι πρέπει να γίνει, ή ��α αλλάξουν τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ στην Πατησίων –αν και δεν γίνεται να μην υπάρχει συγκοινωνία σε ένα τόσο κεντρικό δρόμο- ή να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην περιοχή, τονίζοντας πως οι επιβάτες βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δείτε στο βίντεο του STAR την εικόνα από τα απομεινάρια του λεωφορείου, την ώρα που αποκρύνονταν από το σημείο σήμερα το πρωί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top