ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΥΡΙΚΟΥ: Νέο στοιχείο βρήκαν οι πραγματογνώμονες-Σπάει η μητέρα του στο Star

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά λέει ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Α.Κούγιας

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΥΡΙΚΟΥ: Νέο στοιχείο βρήκαν οι πραγματογνώμονες-Σπάει η μητέρα του στο Star

Ένα νέο σημαντικό στοιχείο εντόπισαν οι πραγματογνώμονες στο αυτοκίνητο του εκδότη της Ακρόπολης Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος απανθρακώθηκε την περασμένη Πέμπτη, μέσα στην Πόρσε Καγιέν της συζύγου του και καθώς ήταν εν κινήσει στην Αττι��ή Οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε τρύπα μεταξύ οδηγού και συνοδηγού, κάτι που όπως λένε οι πραγματογνώμονες αξιολογείται ως εύρημα. Παράλληλα, οι έρευνες εστιάζουν και στην κατάσταση του αυτοκινήτου για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε ή όχι κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα.

Η πλευρά της οικογένειας διαψεύδει τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο εκδότης έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή. Συγκλονισμένη η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου, δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του παιδιού της.

«Ο γιος μου ήταν μια χαρά...Έφυγε κουστουμαρισμένος για να πάει στο ραντεβού και όλα αυτά είναι ψέματα! Ο γιος μου δεν ήταν στρεσαρισμένος, δούλευε κανονικότατα», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μαυρίκου στο Star.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο της οικογένειας Αλέξη Κούγια μετά και την ανεύρεση σημαντικών αποδεικτικών στοιχείων, τα οποία όπως αναφέρει, τόσο οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας όσο και οι πραγματογνώμονες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος επεξεργάζονται επιστημονικά σε κάθε λεπτομέρεια.

Από την Τρίτη υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει, λόγω φαρμακευτικής αγωγής, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται σε λίγες ημέρες θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου «δεν υπήρχε καμία μηχανική βλάβη, και το αυτοκίνητο ήταν από service».

Την επόμενη Τρίτη θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου του κυρίου Κούγια, με τους πραγματογνώμονες της οικογένειας κυρίους Ραυτογιάννη και Διαμαντή, προς αποφυγή της διασποράς πεπλανημένων ειδήσεων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείο του γνωστού δικηγόρου.

BINTEO STAR
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top