ΑΣΠΡΙΣΑΝ τα μαλλιά μου-ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο άνδρας που τον καταδίκασαν σε ισόβια ενώ ήταν αθώος

Η σοκαριστική εξομολόγησή του θύματος δικαστικής πλάνης, αποκλειστικά στο Star

ΑΣΠΡΙΣΑΝ τα μαλλιά μου-ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο άνδρας που τον καταδίκασαν σε ισόβια ενώ ήταν αθώος

​Ήταν το 2008 όταν ένας νεαρός συνελήφθη και προφυλακίστηκε για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και κατηγορείται ότι συμμετείχε σε συμμορία για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και μια σειρά ανθρωποκτονιών. Το 2010 στο Πρωτόδικο Δικαστήριο, καταδικάζεται ισόβια. Σήμερα 7-8 χρόνια μετά τη σύλληψή του, η απόφαση του Εφετείου που εκδόθηκε την περασμένη Δευτέρα τον αθωώνει σχεδόν ομόφωνα.

Ο ίδιος μέσα από τη φυλακή, μιλά για την απόφαση που τον αφήνει ελεύθερο, για τα συναισθήματά του αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν οι δικοί του άνθρωποι.

«Βούιζαν τα αυτά μου και δεν το πίστευα πως αθωώθηκα. Δικαιώθηκα μετά από 8 χρόνια ταλαιπωρίας που τράβηξα εγώ και η οικογένειά μου. Έχω ασπρίσει. Τα γένια μου, τα μαλλιά μου έχουν ασπρίσει. Έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή για να κοιμηθώ τα βράδια, Είχα “ρέψει”. Είχα αδυνατίσει πολύ από το άγχος», σημείωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στη συνέχεια τόνισε πως «Η οικογένειά μου με στήριζε από την αρχή. Ήξερε πως ήμουν αθώος. Και να τώρα βγήκε η αλήθεια.»

«Όταν μου επέβαλαν αρχικά την ποινή των ισοβίων, πρώτα σκέφτηκα την ��ικογένειά μου και μετά την αδικία που είχε γίνει εις βάρος μου. Εγώ έχω και αδέρφια και τους έδειχναν με το δάχτυλο», ανέφερε.

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις βγω είναι να αγκαλιάσω την οικογένειά μου», τόνισε ενώ πρόσθεσε πως του έλειψε και η σχέση που είχε με μια κοπέλα η οποία άντεξε τα 7 από τα 8 χρόνια που ήταν μέσα στη φυλακή.

«Θέλω να την δω από κοντά. Τράβηξε και εκείνη πολλά. Με πίστευε από την αρχή», είπε καταλήγοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ανατροπή απόφασης από το Εφετείο: Από ισόβια σε…ομόφωνα ΑΘΩΟΣ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top