ΠΑΝΙΚΟΣ στο ΣτΕ: Μπούκαρε μαινόμενος στο κτίριο και ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ να αυτοκτονίσει-ΕΒΡΙΖΕ χυδαία

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως

ΠΑΝΙΚΟΣ στο ΣτΕ: Μπούκαρε μαινόμενος στο κτίριο και ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ να αυτοκτονίσει-ΕΒΡΙΖΕ χυδαία

​Ένας 63χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και αυτοτραυματίστηκε στο χέρι με ένα κομμάτι γυαλί όταν τον πληροφόρησαν ότι είχε απορριφθεί αίτημα του.

Ο 63χρονος είχε υποβάλει στο ΣτΕ αίτημα πενίας προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να προσλάβει δικηγόρο χωρίς αμοιβή ώστε να προσφύγει κατά της απόλυσης του από το Αστεροσκοπείο Αθηνών, όπου εργαζόταν ως νυχτοφύλακας.

Έχασε την ψυχραιμία του όταν η γραμματέας του Γ’ τμήματος του ΣτΕ τον πληροφόρησε ότι το αίτημα του είχε απορριφθεί επειδή δεν είχε υποβάλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Άρχισε να βρίζει δικαστές και υπαλλήλους της γραμματείας απειλώντας ότι αυτοκτονήσει.

Ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ε' Τμήματος του ΣτΕ Αθανάσιος Ράντος, πλησίασε τον Γ.Κ. και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος συνεχίζοντας να βρίζει χυδαία, τον απώθησε βιαίως.

Οι υπάλληλοι του ΣτΕ τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση, ενώ ο πρόεδρος του ΣτΕ Νικόλαος Σακελλαρίου όταν ενημερώθηκε για το συμβάν πήγε αμέσως στην γραμματεία όπου Γ.Κ. εξακολουθούσε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και να βρίζει χυδαία.

Στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ και τελικά ο 63χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε γνωστό ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, δεν έχει οικονομικούς πόρους, ενώ πρόσφατα έχασε το ένα του παιδί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top