Τον οδήγησαν στα Λιμανάκια για να τον ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ-Του έβαλαν φωτιά! ΘΡΙΛΕΡ με τον ημίγυμνο άνδρα

Μυστήριο πίσω από το φρικτό έγκλημα

Τον οδήγησαν στα Λιμανάκια για να τον ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ-Του έβαλαν φωτιά! ΘΡΙΛΕΡ με τον ημίγυμνο άνδρα

​Όσο περνούν οι ώρες και οι αστυνομικοί κολλάνε ένα ένα τα κομμάτια του παζλ από τα στοιχεία που συλλέγουν, οδηγούνται στο συμπέρασμα πως πίσω από την καμένη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε ημίγυμνος στα Λιμανάκια, κρύβεται ένα φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν φωτιά στον άτυ��ο άνδρα, ο οποίος σύρθηκε φλεγόμενος προς τη θάλασσα για να σωθεί. Ωστόσο, στη συνέχεια τον πυροβόλησαν στο κεφάλι για να τον αποτελειώσουν!

Όπως όλα δείχνουν το σχέδιο για την εκτέλεση του ήταν προσχεδιασμένο. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια, ενώ κανένα στοιχείο δεν έχει γίνει γνωστό για την ταυτότητα του άνδρα, αφού δύσκολο θα είναι το στάδιο της αναγνώρισης.

Η απανθρακωμένη σορός του ημίγυμνου άνδρα εντοπίστηκε από ψαρά στις 05:30 το πρωί της Τετάρτης, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης!

Το πτώμα του άνδρα ηλικίας 30-35 ετών φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά και εγκαύματα στο πρόσωπο, πιθανότατα για να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του.

Φως στην ταυτότητα της σορού θα ρίξουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top