Στα δικαστήρια το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ της Κοζάνης-Μάνα και πατριός πίσω από τη δολοφονία Πολύζου

Μεταφέρθηκαν σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της πόλης-Πρώτη ανάρτηση: 15/06/2016 13:16

​Υπήρξε ένα από τα εγκλήματα που γράφτηκαν με τα μελανότερα χρώματα στις σελίδες του αστυνομικού ρεπορτάζ και τάραξε συθέμελα όχι μόνο την τοπική κοινωνία στην Κοζάνη αλλά όλη την Ελλάδα.

Ο γρίφος του μυστηριώδους θανάτου του Κωστή Πολύζου, του χαμογελαστού παιδιού από τη Σιάτιστα, λύθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο. Αποδείχτηκε πως είχε δολοφονηθεί από την ίδια του τη μάνα, από αυτή που τον αναζητούσε με δάκρυα στα μάτια στην εκπομπή της Νικολούλη, από αυτή που για χρόνια υποκρινόταν την χαροκαμένη μάνα, από αυτή… και τον πατριό του στον οποίο η σύγχρονη Μήδεια είχε υποταχθεί.

Όταν όλα αποκαλύφθηκαν το σατανικό ζευγάρι που κατηγορείται για τον μισό ποινικό κώδικα κρίθηκε προφυλακιστέο για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και πήρε τον δρόμο που του άξιζε… οι ίδιοι ωστόσο δεν ομολόγησαν ποτέ την πράξη τους.

Σήμερα για ακόμη φορά βρέθηκαν στα δικαστήρια και συγκεκριμένα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, προκειμένου να δικαστούν για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της περιύβρισης νεκρού και της ψευδορκίας, κοινώς για το θέατρο που έπαιζαν όλα αυτά τα χρόνια.

Η μεταγωγή τους από τις φυλακές έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε εκ νέου για τις 21 Σεπτεμβρίου.

Το χρονικό της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου

Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του μια νύχτα με καταιγίδα στις 18 Φλεβάρη του 2011. Τότε η μητέρα του και ο ανήλικος αδελφός του έλεγαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», πως κάποιο άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Κωστής φάνηκε να γνωρίζει τον οδηγό, επιβιβάστηκε σ’ αυτό και από τότε δεν τον ξαναείδαν.

Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού το οποίο ποτέ δεν είχε δηλωθεί ότι ανήκει στην οικογένεια... το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου.

Ο Κωστής Πολύζος ήταν θαμμένος με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω – γύρω με κλαδιά και για πολλούς ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί. Παρ’ όλα αυτά και ενώ πολλά ακούγονταν για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε πάρει ως δάνειο ο Κωστής, η μάνα και ο πατριός δεν βρέθηκαν ποτέ στο στόχαστρο. Μάλιστα όταν καταλάγιασε η σκόνη και ο θόρυβος του πρώτου καιρού έφυγαν από το χωριό και μετακόμισαν στην Ελευσίνα.

Όμως τον Ιανουάριο του 2016, χάρις στις επίμονες έρευνες των αρχών ο γρίφος λύθηκε. Ο Ανακριτής Κοζάνης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης που εστάλη στην Ασφάλεια Αττικής και Αξιωματικοί του τμήματος Αναζητήσεων συνέλαβαν το σατανικό ζευγάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πόσο μυστήριο στη Σιάτιστα-Δηλητηρίασε τον άντρα της με... φαγητό η σατανική μάνα του Πολύζου;

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εξέλιξη στην υπόθεση Πο��ύζου- ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ και ο πατέρας του Κωστή;

Η απίστευτη παράσταση ΨΕΥΔΟΥΣ που έδινε η μάνα του Πολύζου όταν βρέθηκε η σορός του!

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟ το σατανικό ζευγάρι της Σιάτιστας για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου

Μαυροφορεμένη η μάνα του Κωστή- ΝΕΑ προθεσμία πήρε για να απολογηθεί το σατανικό ζευγάρι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top