Είχαν γεμίσει με ναρκωτικά τα κοσμοπολίτικα νησιά-Η διαδρομή του "λευκού θανάτου"

Οι καφετέριες-αποθήκες

Είχαν γεμίσει με ναρκωτικά τα κοσμοπολίτικα νησιά-Η διαδρομή του "λευκού θανάτου"

Τριάντα δύο μέλη εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας αλλά και σε κοσμοπολίτικα νησιά. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι τρεις χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί και ένας πενταετής πυροσβέστης.

Πως δρούσαν

Έπαιρναν χονδρική τα ναρκωτικά από τη Θεσσαλονίκη, τα έκρυβαν σε δύο καφετέριες στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί, έκαναν την διανομή με έμπιστους ντίλερ της οργάνωσης, μεταφέροντας κοκαΐνη και χασίς, από την Ορεστιάδα και την Βέροια έως τις κοσμοπολίτικες Κυκλάδες.

Στη Σαντορίνη μάλιστα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν στήσει ολόκληρο κύκλωμα που είχε απλώσει τα πλοκάμια του σε κλαμπ και στέκια της νεολαίας του νησιού αναζητώντας πελάτες.

Ο 42χρονος «εγκέφαλος» που εντοπίστηκε σε ΙΧ, εμβόλισε δύο περιπολικά της Αστυνομίας και κινήθηκε με δολοφονική πρόθεση εναντίον πεζών αστυνομικών, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, για να συλληφθεί τελικά έπειτα από καταδίωξη, όταν το αυτοκίνητό του ανατράπηκε σε αρδευτικό κανάλι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top