Οικιακή βοηθός έδινε υπνωτικά σε ηλικιωμένους και τους άδειαζε το σπίτι

Οι Αρχές ερευνούν την εμπλοκή της και σε περίεργους θανάτους

Οικιακή βοηθός έδινε υπνωτικά σε ηλικιωμένους και τους άδειαζε το σπίτι

​Με τις ζωές ηλικιωμένων έπαιζε μια γυναίκα που παρουσιαζόταν σαν οικιακή βοηθός και χρησιμοποιούσε υπνωτικά χάπια με σκοπό να αρπάξει χρήματα και κοσμήματα.

Οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν μελετούν ήδη φακέλους με περίεργους θανάτους καθώς δεν αποκλείεται να οφείλονται στην δράση της. Η κ. Κωνσταντίνα στα 90 της χρόνια γλίτωσε σαν από θαύμα από την οικιακή βοηθό που την μια μέρα την φρόντιζε και την επόμενη δεν δίστασε να της ρίξει μορφίνη στο νερό με αποτέλεσμα για δυο 24ωρα να είναι αναίσθητη στο νοσοκομείο.

Η 47χρονη είχε παρουσιαστεί στην κ. Κωνσταντίνα σαν μια οικιακή βοηθός με άδεια παραμονής και εμπειρία που ήθελε να δουλέψει. Όταν όμως έμεινε μόνη της, δεν δίστασε να βάλει σε λειτουργία το παραλίγο θανατηφόρο σχέδιο της.

Μέχρι στιγμής έχουν διαπιστωθεί 6 περιπτώσεις στις οποίες η Βουλγάρα οικιακή βοηθός... ύπνωσε τους υπερήλικες, που είχε βρει από αγγελίες.

Τις επόμενες μέρες θα δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία της ενώ έχουν ήδη ανοίξει φάκελοι με θανάτους ηλικιωμένους που δεν αποκλείεται να έχουν πέσει θύματα της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top