ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ για τη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε»- Πότε θα γίνει

Εξαιτίας της στάσης εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό

​Οι διοργανωτές άλλαξαν την ώρα για τη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε» που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, εξαιτίας της στάσης εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό.
Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, «παρά το αίτημά μας και τις συνεχείς προσπάθειές μας για να αλλάξει ώρα η στάση εργασίας των Μετρό, Ηλεκτρικού και Τραμ η οποία ανακοινώθηκε ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα για την Τετάρτη το βράδυ, δεν είχαμε μέχρι τώρα καμιά επίσημη απάντηση από τα αρμόδ��α συνδικαλιστικά όργανα. Αποφασίσαμε λοιπόν για την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών και για την ασφαλή μεταφορά τους από και προς την πλατεία Συντάγματος με όλα τα διαθέσιμα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να μεταφέρουμε την ώρα της συγκέντρωσης για λίγο νωρίτερα, δηλαδή στις 18:30 μ.μ».
«Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε λοιπόν όλοι οι Έλληνες ποιοι συνάνθρωποί μας ακριβώς ευθύνονται για τα απίστευτα χάλια της χώρας μας. Ήρθε η ώρα να μαζευτούμε ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα για να επικρατήσει η δικαιοσύνη και η σοβαρότητα σε αυτό τον τόπο. Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ λοιπόν την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ μετά τις 18:30 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ», προσθέτουν χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 15 Ιουνίου, οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο θα πραγματοποιήσουν τρίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις από τις 05:00-08:00, από τις 13:00-16:00 και από τις 21: 00-24:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top