«Φίλοι για πάντα» έγραφε ο 14χρονος για τον Τάσο και φώναζε: «Θέλω να γυρίσει πίσω ο φίλος μου»

Υπάρχουν και ενδείξεις ότι ο δράστης προσπάθησε να τον στραγγαλίσει

«Φίλοι για πάντα» έγραφε ο 14χρονος για τον Τάσο και φώναζε: «Θέλω να γυρίσει πίσω ο φίλος μου»

​Στην ανακρίτρια για να απολογηθεί οδηγήθηκε το πρωί ο 14χρονος που σκότωσε με ένα μαχαίρι τον συμμαθητή του, Τάσο στη Γέφυρα της Θεσσαλονίκης.

Αυτό που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι το κακό ξεκίνησε από μια λογομαχία για τα τρακτέρ, ενώ κατηγόρησε τον φίλο του και άλλους ότι τα τελευταία δύο χρόνια τον ενοχλούσαν και ασκούσαν ψυχολογική βία σε βάρος του.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του 14χρονου και της υπεράσπισής του εξόργισαν τον θείο του 14χρονου Τάσου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του Mega, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στο σπίτι του 14χρονου δράστη βρέθηκε σημείωμα που έγραφε το δικό του όνομα, το όνομα του Τάσου και τη φράση «φίλοι για πάντα».

«Πως είναι δυνατό να κάνεις μπούλινγκ» είπε ο θείος του 14χρονου Τάσου σε ένα παιδί που έχει τη διπλάσια σωματική διάπλαση από τη δική σου. Τόνισε μάλιστα πως καθώς η συμπεριφορά του 14χρονου δράστη ήταν κάπως επιθετική και περίεργη ουσιαστικά ο Τάσος και τα αδέλφια του ήταν τα μόνα παιδιά που έκαναν παρέα μαζί του.

Ιδιαίτερο προβληματισμό επίσης προκαλεί η συμπεριφορά του νεαρού πριν και μετά το περιστατικό. Όπως ο ίδιος φέρεται να περιέγραψε είπε στον Τάσο να τον περιμένει, πήγε στο σπίτι πήρε το μαχαίρι και του επιτέθηκε.

Μάλιστα όταν ο ίδιος του ο πατέρας βρήκε το άψυχο κορμί του Τάσου εκείνος, σύμφωνα με όσους ήταν παρόντες ξέσπασε φωνάζοντας πως θέλει να γυρίσει πίσω ο φίλος του.

Δεν είπε το παραμικρό για την εμπλοκή του, λένε έμπειροι αστυνομικοί, παρά μόνο όταν τα στοιχεία από το μαχαίρι οδήγησαν σε εκείνον.

Να σημειωθεί ότι τα ευρήματα του ιατροδικαστή δείχνουν πραγματική μάχ�� σώμα με σώμα καθώς στο σώμα του Τάσου βρέθηκαν εκτός από τα θανατηφόρα χτυπήματα στο λαιμό και τραύμα στον αυχένα και το πρόσωπο, ενώ υπάρχουν και ενδείξεις ότι ο 14χρονος προσπάθησε να τον στραγγαλίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΥΤΟΣ είναι ο 14χρονος που ομολόγησε ότι ΣΚΟΤΩΣΕ τον Τάσο!

ΠΑΓΩΣΕ το πανελλήνιο από τη δολοφονία του 14χρονου-Το Star στο σημείο της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Μόνο στο star.gr: Ο 14χρονος δεν ΕΣΦΑΞΕ τον Τάσο λόγω bullying-Tο προφίλ του δράστη

Μόνο στο star.gr:Σπάραξαν και οι πέτρες στην κηδεία του Τάσου που δολοφονήθηκε από τον φίλο του

Αποκαλύψεις για τον 14χρονο δράστη:Σκότωνε σκυλιά-Ζήτησε να μην πουν στους γονείς του τι έκανε

Θείος 14χρονου Τάσου: «Οι γονείς των παιδιών ήταν φίλοι και συμμαθητές»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top