Αποκαλύψεις για τον 14χρονο δράστη:Σκότωνε σκυλιά-Ζήτησε να μην πουν στους γονείς του τι έκανε

«Όχι ότι οι γονείς του θέλανε να γίνει δολοφόνος, αλλά εξελίχθηκε έτσι...»

Αποκαλύψεις για τον 14χρονο δράστη:Σκότωνε σκυλιά-Ζήτησε να μην πουν στους γονείς του τι έκανε

Συγκλονισμένο το χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης παρακολουθεί την απίστευτη τραγωδία. Γείτονες καταγγέλλουν ότι ο δράστης είχε παραβατική συμπεριφορά και ήταν επιθετικός.

«Από δέκα χρονών είχε τα όπλα, σκότωνε σκυλιά και μαχαίρωνε κουνέλια» είπε ένας γείτονας στην κάμερα του ΑΝΤ1. «Όχι ότι οι γονείς του θέλανε να γίνει δολοφόνος, αλλά εξελίχθηκε έτσι...».

Οι συγγενείς του θύματος σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 είπαν ότι ο δράστης είχε επιθετική συμπεριφορά και στο σχολείο και μόνο το θύμα και ο δίδυμος αδελφός του τον έκαναν παρέα.

Το σχολείο επισκέφτηκαν το πρωί παιδοψυχολόγοι προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συμμαθητές θύτη και θύματος.

«Για δύο χρόνια δεχόμουν προσβολές. Παρότι ήμασταν φίλοι δεχόμουν μπούλινγκ από τον Τάσο. Με αποκαλούσε γκαγκά. Δεχόμουν φραστικές επιθέσεις για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου, μου έλεγε συνεχώς ότι δεν έχουμε καλό τρακτέρ και δεν μπορούμε να πάρουμε γιατί είμαστε φτωχοί...», είπε ο 14χρονος στους αστυνομικούς.

Ο ανήλικος το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελ��α, όπου επανέλαβε ότι είπε στην κατάθεσή του.

Αν και ο δράστης κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημά του, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει κάνει.

Συγκλονιστική είναι η ατάκα του στους αστυνομικούς: “Μην πείτε στους γονείς μου τι έχω κάνει, θα τους το πω εγώ όταν φύγω...”

Στον 14χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στην συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 14χρονου, το θύμα κατά τη διάρκεια του τσακωμού είπε στον μετέπειτα δολοφόνο του: «Εσένα ο πατέρας σου δεν είναι ικανός να πάρει μεγαλύτερο και καλύτερο τρακτέρ», γεγονός που εξαγρίωσε τον δράστη. Οι δυο τους συνέχισαν τον δρόμο της επιστροφής αλλά σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο ανήλικος, το θύμα εξακολούθησε να τον “τσιγκλάει” για διάφορα θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί άρπαξε το κουζινομάχαιρο και ΕΣΦΑΞΕ τον 14χρονο φίλο του-Τον έλεγαν χοντρό και γκαγκά!

Θείος 14χρονου Τάσου: «Οι γονείς των παιδιών ήταν φίλοι και συμμαθητές»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top