Θείος 14χρονου Τάσου: «Οι γονείς των παιδιών ήταν φίλοι και συμμαθητές»

Τι περιγράφει ο Πρόεδρος της Κοινότητας, κ.Ευσταθιάδης

Θείος 14χρονου Τάσου: «Οι γονείς των παιδιών ήταν φίλοι και συμμαθητές»

​Η στυγερή δολοφονία του 14χρονου Τάσου στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης έχει αφήσει άφωνη όλη τη χώρα. Ο έφηβος δολοφονήθηκε από το συνομήλικο φίλο του το βράδυ του Σαββάτου και εντοπίστηκε από τον πατέρα του δράστη το πρωί της Κυριακής.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δολοφονία, μετά την ομολογία του 14χρονου, συγκλονίζουν.

«Το πράγμα μιλούσε από μόνο του, με την έννοια ότι έφυγαν μαζί από το αναψυκτήριο. Μάθαμε στην πορεία της ημέρας, από το πρωί που ψάχναμε το μικρό ότι μεταξύ τους είχαν κάποιες κόντρες. Από την άλλη, βρέθηκε μπροστά στο σπίτι του και τον βρήκε ο πατέρας του. Όλα αυτά μας έκαναν να πιστέψουμε ότι κάποια στιγμή το παιδί θα έσπαγε…» εξηγεί ο Λουκάς Ευσταθιάδης, θείος του 14χρονου θύματος και Πρόεδρος της Κοινότητας Γέφυρας.

«Όταν τους πήραν οικογενειακώς στην ασφάλεια, καταλάβαμε ότι είναι θέμα ωρών» πρόσθεσε.
Ο θείος του άτυχου Τάσου και κοινοτάρχης είπε πως τα παιδιά ήταν συμμαθητές σε διαφορετικά τμήματα, και πως και οι γονείς τους ήταν συμμαθητές. Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως τα παιδιά είχαν κάποια «κόντρα» για ανόητες εφηβικές αιτίες.
«Μας προβλημάτισε όταν ο 14χρονος δράστης είπε πως χωρίστηκαν οι δρόμοι τους, γιατί δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να περάσει και να τον αφήσει σπίτι του» επισημαίνει ο κ.Ευσταθιάδης.
«Όλους μας σοκάρει αυτό, γιατί φαίνεται είχε στο μυαλό του να το κάνει» λέει συγκλονισμένος για το έγκλημα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.
Για την οικογένεια του δράστη

«Ήσυχη και ήρεμη οικογένεια. Δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές. Γνωρίζω και τις δύο οικογένειες από μικρό παιδί και δεν είχε τύχει να δώσουν αφορμές ούτε ο πατέρας, ούτε ο παππούς, ούτε οποιοσδήποτε άλλος από την οικογένεια» σχολίασε ο κ. Ευσταθιάδης, ο οποίος είναι και δάσκαλος στο σχολείο. «Το παιδί είχε κάποια αναίτια ξεσπάσματα» τόνισε.

Νωρίτερα το πρωί, ο κ.Λούλογλου, φίλος και συμμαθητής των πατεράδων των δύο παιδιών είπε στην ΕΡΤ1 ότι «Το χωριό ζει στιγμές… πέρα από τα όρια της φαντασίας. Είναι αδιανόητο. Δεν ξέρω πως θα προχωρήσει το χωριό μετά από όλο αυτό το πράγμα. Μακάρι να βρούμε τη δύναμη, την αγάπη, την παιδεία να συμπαρασταθούμε κι εμείς οι ίδιοι στις οικογένειες. Αυτή την ώρα ήδη βρίσκονται ψυχολόγοι στα σχολεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚΑΡΕΙ η ομολογία του 14χρονου:«Με μείωνε και μιλούσε άσχημα για μένα και την οικογένειά μου»

Γιατί άρπαξε το κουζινομάχαιρο και ΕΣΦΑΞΕ τον 14χρονο φίλο του-Τον έλεγαν χοντρό και γκαγκά!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Σκότωσε τον 14χρονο Τάσο γιατί του είπε ότι ο πατέρας του έχει καλύτερο τρακτέρ

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ! Ο 14χρονος Τάσος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τον ίδιο του τον φίλο-Ομολόγησε το έγκλημα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top