ΣΟΚΑΡΕΙ η ομολογία του 14χρονου:«Με μείωνε και μιλούσε άσχημα για μένα και την οικογένειά μου»

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο της τραγωδίας-Το απόγευμα η κηδεία του Τάσου

ΣΟΚΑΡΕΙ η ομολογία του 14χρονου:«Με μείωνε και μιλούσε άσχημα για μένα και την οικογένειά μου»

​Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Γέφυρας Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα την φρικτή δολοφονία ενός 14χρονου από έναν συνομήλικο του!

Ο νεαρός φίλος του άτυχου 14χρονου Τάσου, που τον συνόδευσε κατά την αποχώρηση του από το δημοτικό αναψυκτήριο της Γέφυρας, παραδέχτηκε στις αρχές ότι διέπραξε το στυγερό έγκλημα.

«Φύγαμε μαζί από το αναψυκτήριο και αφού φτάσαμε στη γωνία που έπρεπε να στρίψω για το σπίτι μου, αποχαιρέτησα τον Τάσο. Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν τον είδα ξανά. Έμαθα ότι τον αναζητούν οι γονείς του, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο» είχε πει στην αρχική του κατάθεση.

Στην συνέχεια όμως ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης φαίνεται ότι λύγισε, ομολογώντας την ενέργεια του.

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι τα δύο τελευταία χρόνια δεχόταν φραστικές επιθέσεις από το θύμα. Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι επί δύο χρόνια δεχόταν πειράγματα και αρνητικά σχόλια από τον 14χρονο Τάσο.

Ο δράστης είπ�� στους αστυνομικούς ότι το θύμα έκανε υποτιμητικά σχόλια για πλήθος ζητημάτων από την παρουσία του στο σχολείο μέχρι την οικογένειά του. «Με μείωνε και μιλούσε άσχημα για μένα και για την οικογένειά μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις αρχές, από τα όσα είπε ο 14χρονος, τις περισσότερες φορές οι αφορμές για τον καυγά ήταν ασήμαντες, όπως για παράδειγμα ποια οικογένεια έχει μεγαλύτερο τρακτέρ για τις αγροτικές δουλειές.

Οι αστυνομικοί άκουσαν χωρίς να τον διακόπτουν να τους περιγράφει πως, όταν επέστρεφαν το βράδυ στα σπίτια τους, άκουσε και πάλι κουβέντες που τον θύμωσαν και πως μπήκε στο σπίτι και άρπαξε το μαχαίρι.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της περιγραφής του, είπε και λεπτομέρειες που μόνο εκείνος θα μπορούσε να γνωρίζει, καθώς η σκηνή του εγκλήματος είχε αποκλειστεί από τους αστυνομικούς και κανένας άλλος δεν είχε πρόσβαση. Τους περιέγραψε λοιπόν πως μετά το πρώτο χτύπημα άρχισαν να παλεύουν και πως κατά τη διάρκεια της πάλης το ένα παπούτσι του θύματος βγήκε.

Από τις αρχές ερευνάται εάν τα δύο παιδιά είχαν κατά το παρελθόν κάποια προηγούμενα, όπως επίσης εάν απασχόλησε ποτέ την εκπαιδευτική κοινότητα της Γέφυρας.

Ο Πρόεδρος της Γέφυρας που μίλησε στον ΑΝΤ1, είπε πως σύμφωνα με όσα ακούγονται τίποτα σοβαρό δεν υπήρχε ανάμεσα στα δύο αγόρια.

Ο πρόεδρος του χωριού διευκρίνισε ότι οι δύο οικογένειες δεν είχαν διαφορές, ενώ περιέγραψε επίσης τις αντιδράσεις του ανήλικου δολοφόνου όταν ο πατέρας του εντόπισε το πτώμα το πρωί της Κυριακής.

«Αυτό το πράγμα που έχει γίνει στο χωριό δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας», είπε ένας από τους φίλους της οικογένειας του 14χρονου θύματος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Παράλληλα, επισήμανε ότι τα δύο παιδιά ήταν φίλοι μεταξύ τους και πως στο παρελθόν δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα καθώς δεν έμπλεκαν ποτέ σε φασαρίες.

Σήμερα η κηδεία του Τάσου

Η κηδεία του Τάσου θα γίνει μετά τις 5 το απόγευμα στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης σε βαρύ κλίμα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αδικοχαμένου παιδιού.

Οι αστυνομικοί από την αρχή έλεγαν ότι πρόκειται για "έγκλημα ερασιτέχνη"

Ο δράστης είχε αφήσει αποτυπώματα στο μαχαίρι και DNA στα νύχια του άτυχου Τάσου μετά από την πάλη που προηγήθηκε της δολοφονίας.

Το γεγονός επίσης ότι ο μικρόσωμος Τάσος πάλεψε με τον δολοφόνο του έδειχνε στους αστυνομικούς ότι πιθανότατα και ο δράστης είναι ανήλικος. Όλα έδειχναν ότι η εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν θέμα χρόνου.

Ένα ακόμα στοιχείο, ήταν ότι ο φερόμενος ως δράστης έφερε κάποια “φρέσκα” τραύματα στα χέρια για τα οποία δεν κατάφερε να δώσει πειστική εξήγηση.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
11.jpg
4.jpg

16.jpg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Σκότωσε τον 14χρονο Τάσο γιατί του είπε ότι ο πατέρας του έχει καλύτερο τρακτέρ

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ! Ο 14χρονος Τάσος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τον ίδιο του τον φίλο-Ομολόγησε το έγκλημα

ΘΡΗΝΟΣ για τον 14χρονο που βρέθηκε ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ-Για ανθρωποκτονία μιλά ο ιατροδικαστής-ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top