Ψάχνουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για το τροχαίο του Μαυρίκου–Γιατί πήρε το αυτοκίνητο της γυναίκας του;

Εμπειρογνώμονες εξετάζουν με προσοχή τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τυλιχθεί στις φλόγες το πολυτελέστατο τζιπ

Ψάχνουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για το τροχαίο του Μαυρίκου–Γιατί πήρε το αυτοκίνητο της γυναίκας του;

​Πολλά είναι τα ερωτήματα σχετικά με τον τροχαίο στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο εκδότης Π. Μαυρίκος, στα οποία τόσο οι αρχές, όσο και οι εμπειρογνώμονες αναζητούν εναγωνίως απαντήσεις.

153409.jpg

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, μελετούν καρέ καρέ τις εικόνες από τα τελευταία εκείνα λεπτά πριν η Porsche Cayenne του Π. Μαυρίκου συρθεί στο προστατευτικό τοιχίo και τυλιχθεί στις φλόγες.

Οι κάμερες της Αττικής Οδού, έχουν καταγράψει το πολυτελές τζιπ να κινείται στη μεσαία λωρίδα με περίπου 110 χλμ. την ώρα, όμως ξαφνικά αρχίζει να κάνει ζιγκ ζαγκ, στοιχείο που κάνει τις αρχές να εικάζουν ότι είτε ο εκδότης αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας, είτε είχε εκδηλωθεί μια τυφλή φωτιά που είχε σαν αποτέλεσμα να μπουν καπνοί μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

153404.jpg

Τα βίντεο που μελετούν οι αρχές δείχνουν επίσης τον Π. Μαυρίκο να ανάβει τα αλάρμ και να κάνει μια προσπάθεια να πάει στη ΛΕΑ, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει και τελικά σταματά στην αριστερή λωρίδα.

Εντύπωση επίσης προκάλεσε στις αρχές γιατί ο Π. Μαυρίκος πήρε το αυτοκίνητο της γυναίκας του και όχι το δικό του. Όπως κατέθεσαν άνθρωποι από το περιβάλλον του, το δικό του αυτοκίνητο βρισκόταν στο συνεργείο και τις τελευταίες μέρες μετακινούνταν με ταξί. Όμως τη μοιραία μέρα πήρε το αυτοκίνητο της συζύγου του για να πάει σε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

153401.jpg

Σήμερα, μάλιστα οι εμπειρογνώμονες που έχει ορίσει η οικογένεια βρέθηκαν στο σημείο του τροχαίο δυστυχήματος και διενήργησαν αυτοψία, ώστε να καταλήξουν στο αν ήταν δυστύχημα ή δολιοφθορά.

Αναζήτησαν λοιπόν γι’ αυτό το λόγο ίχνη καυσίμου κατά μήκος της ασφάλτου, εξέτασαν με προσοχή το προστατευτικό τοιχίο, ενώ θα εξετάσουν γιατί επεκτάθηκε τόσο γρήγορα η φωτιά.

153396.jpg
Τη Δευτέρα τέλος, τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας και πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, θα εξετάσουν το μοιραίο αυτοκίνητο και το πόρισμα θα βγει ��ερίπου σε 15 μέρες.

Διαβάστε επίσης:

Κάνουν ΦΥΛΛΟ και ΦΤΕΡΟ το αυτοκίνητο του Μαυρίκου – ΑΥΤΟΨΙΑ αύριο στην Αττική Οδό

ΔΙΑΡΡΟΗ καυσίμου στην Πόρσε του Μαυρίκου; Τι εξετάζουν οι αστυνομικοί

Τραγωδία στην Αττική οδό: Τι συνέβη στα τέσσερα τελευταία λεπτά του Παναγιώτη Μαυρίκου

ΜΙΛΗΣΕ το DNA για τον Μαυρίκο! Ποιοι θα αποκαλύψουν εάν ήταν δολιοφθορά ή δυστύχημα!

«Ο Μαυρίκος ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ» είπε ο ιατροδικαστής- Πώς πήρε ΦΩΤΙΑ η Πόρσε

ΜΟΝΟ στο star.gr: Πώς πήρε ΦΩΤΙΑ η Πόρσε του Μαυρίκου-ΟΛΑ τα σενάρια

ΑΥΤΟΣ είναι ο εκδότης Μαυρίκος που απανθρακώθηκε-Είχε κατηγορηθεί για το κύκλωμα των εκβιαστών

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top