ΥΠΟΜΟΝΗ! Μετά τις βροχές και το χαλάζι έρχεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το καλοκαίρι

Πλημμύρισαν οι Μολάοι Λακωνίας, εικόνες καταστροφής και στην Ηλεία

ΥΠΟΜΟΝΗ! Μετά τις βροχές και το χαλάζι έρχεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το καλοκαίρι

​Βροχές και χαλάζι σημειωθήκαν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε καλλιέργειες. Ωστόσο από σήμερα ο καιρός καλυτερεύει.

Η εικόνα στους Μολάους Λακωνίας είναι εντυπωσιακή, αφού μια ώρα δυνατής βροχής είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα πάντα.

Εικόνες καταστροφής και στην Ηλεία. Η καλοκαιρινή ...χαλαζόπτωση κατέστρεψε πολλές καλλιέργειες καθώς το χαλάζι θύμιζε... βότσαλο. Από σήμερα πάντως ο ήλιος θα χαμογελά και πάλι.

Ο καιρός θα παραμείνει κάλος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης θα πέσουν λίγες τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει στην ηπειρωτική Ελλάδα τους 33 βαθμούς και στα νησιά τους 29. 31 βαθμούς θα έχει η Αττική και 28 η Θεσσαλονίκη.

Τη Δευτέρα ωστόσο μαζί με το κοντομάνικο καλύτερα να έχετε μαζί σας και ομπρέλα ή αδιάβροχο καθώς σε πολλές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν βροχοπτώσεις.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα και την Τρίτη στα ηπειρωτικά και κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια θα έχουμε τοπικές βροχές και καταιγίδες που θα είναι περισσότερες και πιο έντονες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Τη Δευτέρα το βράδυ δεν αποκλείεται μάλιστα να βρέξει λίγο και στις βόρειες Κυκλάδες, καθώς και στα νησιά του ανατολικού και κεντρικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα παραμείνουν νότιοι μέχρι 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα πέσει έναν με δυο βαθμούς.

Από Τετάρτη αναμένεται να ανέβει αρκετά η θερμοκρασία ενώ προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δούμε και τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top