Τραγωδία στην Αττική οδό: Τι συνέβη στα τέσσερα τελευταία λεπτά του Παναγιώτη Μαυρίκου

Οι κάμερες κατέγραψαν καρέ καρέ την πορεία της Πόρσε από την αρχή μέχρι το τραγικό τέλος

Τραγωδία στην Αττική οδό: Τι συνέβη στα τέσσερα τελευταία λεπτά του Παναγιώτη Μαυρίκου

Ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος βρισκόταν σε σημαντικό ραντεβού σε κλινική στο Μαρούσι. Έχει παρκάρει στο δρόμο και όχι σε πάρκινγκ. Φεύγει λίγο μετά τις 14:30 και στις 14:45 μπαίνει στην Αττική οδό από την έξοδο της Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Πιάνει αριστερή λωρίδα και κολλά το πόδι του στο γκάζι. Με 120 χιλιόμετρα κατευθύ��εται προς την έξοδο του Πειραιά. Μέσα σε τέσσερα λεπτά όπως δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας έχει φτάσει στο 24ο χιλιόμετρο στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Εκεί συμβαίνει κάτι στιγμιαίο και αναπάντεχο. Το αυτοκίνητο κόβει ταχύτητα. Στρίβει ελαφρά το τιμόνι προς το στηθαίο του δρόμου όπου και εφάπτεται για δυο μέτρα με μικρή ταχύτητα χωρίς να έχει κάνει προηγουμένως νευρικούς ελιγμούς.

Τότε και όχι νωρίτερα εμφανίζεται καπνός στην καμπίνα του πολυτελούς ΙΧ. Η πόρτα του οδηγού σφηνώνει στο στηθαίο και ανοίγει για 10 εκατοστά. Δεν υπάρχει περιθώριο αντίδρασης για τον άτυχο άνδρα.

Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο τυλίγεται σε κόκκινες φλόγες. Η ώρα στις κάμερες ασφαλείας δείχνει 14: 49. Ο οδηγός καίγεται ζωντανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΜΙΛΗΣΕ το DNA για τον Μαυρίκο! Ποιοι θα αποκαλύψουν εάν ήταν δολιοφθορά ή δυστύχημα!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ εξελίξεις:Μετά το θάνατο Μαυρίκου η υπόθεση εκβιαστών ανατίθεται σε ανακριτή Διαφθοράς

Μήνυση της οικογένειας Μαυρίκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top