ΜΙΛΗΣΕ το DNA για τον Μαυρίκο! Ποιοι θα αποκαλύψουν εάν ήταν δολιοφθορά ή δυστύχημα!

Το ανακοίνωσε επίσημα ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας-Πρώτη ανάρτηση: 10/06/2016 17:48

ΜΙΛΗΣΕ το DNA για τον Μαυρίκο! Ποιοι θα αποκαλύψουν εάν ήταν δολιοφθορά ή δυστύχημα!

​Αυτό που περιμέναμε όλη την ημέρα έγινε. Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA πως ο νεκρός οδηγός της Porsche Cayenne, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά χθες το μεσημέρι στην Αττική οδό είναι ο 42χρονος εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Την είδηση επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Την ίδια ώρα η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης που ξεκίνησε από κρατικό εμπειρογνώμονα στο αυτοκίνητο του εκδότη.

Την Πέμπτη η γυναίκα του Παναγιώτη Μαυρίκου το μόνο που μπόρεσε να αναγνωρίσει ήταν το ρολόι, την βέρα και το κινητό του τηλέφωνο.

Εν τω μεταξύ η σύζυγος του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου κατέθεσε στην Ασφάλεια Αττικής μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων δραστών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια.

Ακόμα ο γνωστός ποινικολόγος ανακοίνωσε ποιους τεχνικούς συμβούλους ορίζει η οικογένεια του Μαυρίκου για να εξετάσουν τα αίτια του δυστυχήματος στην Αττική Οδό.

Διαβάστε την ανακοίνωση του δικηγόρου, Αλέξη Κούγια:

«Σήμερα, δικηγόρος του δικηγορικού μας γραφείου συνόδευσε τη σύζυγο του αείμνηστου Παναγιώτη Μαυρίκου στο Τμήμα Ασφαλείας της κατοικίας της, όπου κατατέθηκε από εκείνη αναφορά εις βάρος αγνώστων δραστών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Στη μηνυτήρια αναφορά ορίζονται ως τεχνικοί μας σύμβουλοι ο Νικόλαος Διαμαντής, υποστράτηγος πυροσβεστικού σώματος, ειδικός σε θέματα διερ��ύνησης εμπρησμών, και ο Γεώργιος Ραυτογιάννης, βαλλιστικός – εξεταστής ιχνών εργαλείων.

Ο λόγος που υπεβλήθη η ως άνω μηνυτήρια αναφορά είναι ότι η οικογένεια του εκλιπόντος, με αυτόν τον τρόπο και με τους τεχνικούς της συμβούλους, επιθυμεί να βοηθήσει τους διορισθέντες από την ελληνική αστυνομία πραγματογνώμονες, ώστε να διεκπεραιωθεί ταχύτατα η πραγματογνωμοσύνη και σε συνδυασμό με τις ειδικές γνώσεις τους να εκδοθεί ένα πλήρες και αναμφισβήτητο πόρισμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΡΑΓΔΑΙΕΣ εξελίξεις:Μετά το θάνατο Μαυρίκου η υπόθεση εκβιαστών ανατίθεται σε ανακριτή Διαφθοράς

Στο ΚΑΤ η σύζυγος Μαυρίκου-Τον αναγνώρισε από την βέρα-ΟΥΡΛΙΑΖΕ η μάνα του:«Τάκη μου σε κάψανε»

Σήμερα τα αποτελέσματα DNA για τον Παναγιώτη Μαυρίκο που ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΗΚΕ στο τζιπ της συζύγου του

Μήνυση της οικογένειας Μαυρίκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ήθελε κάποιος τον Μαυρίκο ΝΕΚΡΟ ή ήταν η κακιά η ώρα; ΟΛΑ τα σενάρια για την φωτιά στην Πόρσε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top