ΘΥΕΛΛΑ από την αποκάλυψη του STAR για το τροχαίο του Παντελίδη που ανατρέπει τα πάντα

Τι πόσταρε στο facebook ο αδελφός του

ΘΥΕΛΛΑ από την αποκάλυψη του STAR για το τροχαίο του Παντελίδη που ανατρέπει τα πάντα
​Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και ακόμη… τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί. «Από εκεί ψηλά που είναι»… όπως λέει το τραγούδι του, μπορεί να τα βλέπει και να τα ξέρει όλα.
Ο πόνος όμως δεν σβήνει και τα ερωτήματα μένουν αναπάντητα για τους δικούς του ανθρώπους. Θέλουν να μάθουν την αλήθεια και ζητούν δικαίωση. Ο Παντελής δεν θα γυρίσει πίσω, ίσως όμως όταν μάθουν την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, πριν το τραγικό τροχαίο, τότε… να νιώσουν ότι η ψυχή του θα ηρεμήσει.
Ο αδελφός του τραγουδιστή ανήρτησε πριν λίγες ώρες το τραγούδι του «Κι εγώ σ’ αγαπώ» κι έγραψε: «Μόνος σου παλεύεις άρχοντα! Με πληγή που δεν μπαλώνει…».
tria.jpg

Η απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση
Μετά την αποκάλυψη του STAR, μία απίστευτη ανατροπή έρχεται στην υπόθεση. Μία γυναίκα που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτι�� με την Φρόσω Κυριάκου, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι άκουσε συνομιλίες συγγενικού της προσώπου με δικηγόρο και να λένε ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Αυτή η κατάθεση ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση και βάζει σε θέση μάχης τις εμπλεκόμενες πλευρές.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη, στις 5 Ιουνίου, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη δέχθηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα. Το τηλεφώνημα αυτό έμελλε να αλλάξει τα πάντα στην ψυχολογία της. Η γυναίκα που της τηλεφώνησε είχε δώσει την κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με το τροχαίο... που φαίνεται ότι ανατρέπει τα πάντα.
Γι’ αυτό και η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook η Αθηνά Παντελίδου, με τη λέξη ΔΙΚΑΙΩΣΗ, καθόλου τυχαία… δεν ήταν τυχαία. Πίστευε ότι κάπου υπάρχει μια άλλη εκδοχή, ένα άλλο δεδομένο και πως όταν κλείσει η δικογραφία θα υπάρξουν ανατροπές.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top