Κούγιας στο STAR: «Είχαμε ραντεβού με τον Μαυρίκο αλλά δεν ήρθε ποτέ»

ΔΕΙΤΕ τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Κούγιας στο STAR: «Είχαμε ραντεβού με τον Μαυρίκο αλλά δεν ήρθε ποτέ»

​Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την οικογένεια Μαρίκου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και την Μάρα Ζαχαρέα για την τραγωδία στην Αττική Οδό, όπου κάηκε ζωντανός μέσα στο τζιπ του ο Παναγιώτης Μαυρίκος.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, είχε καθημερινή επικοινωνία με τον εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» μετά την σύλληψή του για εμπλοκή σε κύκλωμα εκβιαστών!

«Είχαμε κάθε μέρα επικοινωνία γιατί προσπαθούσαμε να αποκαταστήσουμε την τιμή και την υπόληψή του μετά την δικαστική του περιπέτεια. Μετά το γραφείο του τα απογεύματα ερχόταν στο γραφείο μας και έτσι θα γινόταν και σήμερα! Έχω πληροφορηθεί ότι πριν έρθει σε μας θα έκανε ένα ραντεβού στο Μαρούσι σε μια κλινική με την διευθύντρια μάρκετινγκ. Όταν έφυγε από εκείνο το ραντεβού έγινε το μοιραίο!»

Ακόμα πρόσθεσε ότι αυτή η διαδρομή που ακολούθησε ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν η συνηθισμένη.

«Αυτό το αυτοκίνητο που οδηγούσε πρέπει να πούμε ότι ήταν ένα θηριώδες αυτοκίνητο. Το είχε για την ασφάλεια της γυναίκας του και των παιδιών του. Ήταν ιδιαίτερα καλοσυντηρημένο και αυτό το διασταύρωσα πριν από λίγο γιατί η γραμματέας του μίλησε με τον μηχανικό και της είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ακόμα από ότι πληροφορήθηκα και οι κάμερες ασφαλείας της Αττικής Οδού πιστοποίησαν ότι το αυτοκίνητο κινείτο με αρκετά μεγάλη ταχύτητα στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, όταν άρχισε ξαφνικά να μειώνει την ταχύτητα του. Μετά συνέβη το μοιραίο!»

Ο κ. Κούγιας τόνισε ακόμη ότι ο πελάτης του προσπάθησε να βγει από το τζιπ αλλά δεν τα κατάφερε επειδή η πόρτα είχε σφηνώσει στο κράσπεδο.

Τώρα για το αν σχετίζεται ο θάνατος του εκδότη με την υπόθεση εκβιασμών που ήταν μπλεγμένος, ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε: «Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό μου ότι κάποιος από αυτούς που υπήρξαν μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση αυτή, να προκαλέσει το οποιοδήποτε κακό στον κ. Μαυρίκο».

Δείτε όλη την συνέντευξη του στο βίντεο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΥΤΟΣ είναι ο εκδότης Μαυρίκος που απανθρακώθηκε-Είχε κατηγορηθεί για το κύκλωμα των εκβιαστών

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Αττική οδό! Οδηγός κάηκε ΖΩΝΤΑΝΟΣ όταν η Πόρσε του πήρε φωτιά

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ εκδότης ο άνδρας που απανθρακώθηκε στην Αττική οδό; Η Πόρσε ανήκει στη γυναίκα του!

Ο Κούγιας επιβεβαιώνει ότι ο άνδρας που απανθρακώθηκε στην Αττική Οδό είναι ο εκδότης Μαυρίκος

Βόμβα: Συνελήφθησαν ΓΝΩΣΤΟΣ εκδότης και δύο δημοσιογράφοι-Κατηγορούνται για εκβιασμό

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Αττική Οδό: Τα τελευταία λεπτά πριν η Πόρσε τυλιχθεί στις φλόγες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top