ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Αττική Οδό: Τα τελευταία λεπτά πριν η Πόρσε τυλιχθεί στις φλόγες

Υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός; Τι λένε οι ειδικοί

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Αττική Οδό: Τα τελευταία λεπτά πριν η Πόρσε τυλιχθεί στις φλόγες

​Το πολυτελές μαύρο τζιπ, Πόρσε Καγιέν, το οποίο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, φλέγεται από άκρη σε άκρη. Στο κάθισμα του οδηγού βρίσκεται ένας άνδρας.

Οδηγοί που κινούνται στην Αττική οδό σταματούν για να βοηθήσουν. Οι πόρτες είναι κλειδωμένες. Κανείς δεν μπορεί να τον βγάλει. Καίγεται ζωντανός. Το αυτοκίνητο παραδίδεται στις φλόγες.

Ώρα τρεις παρά δέκα. Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκίνητου κινείται με 120 χιλιόμετρα στην αριστερή λωρίδα της Αττικής οδού. Στο ύψο�� του Νέου Ηρακλείου ο οδηγός αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Αρχίζει να πατά φρένο και σταματά το αυτοκίνητο ακριβώς δίπλα από το στηθαίο του δρόμου. Ο ίδιος εγκλωβίζεται μέσα καθώς η πόρτα του δεν ανοίγει. Εκείνη τη στιγμή το πολυτελές τζιπ τυλίγεται στις φλόγες.

Οι πρώτοι που φτάνουν στο σημείο είναι οι άνδρες της πυροσβεστικής που σβήνουν την πυρκαγιά και οι αστυνομικοί της τροχαίας. Όταν όμως διαπιστώνουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη γυναίκα του γνωστού εκδότη τότε χτυπά συναγερμός στην ασφάλεια.

Αμέσως στο σημείο φτάνουν οι αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και αναζητούν στοιχεία. Ακόμη και την άσφαλτο σκαλίζουν για να διαπιστώσουν εάν στο αυτοκίνητο είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.
Κλιμάκια αστυνομικών από την αντιτρομοκρατική του τμήματος εκβιαστών και του ανθρωποκτονιών ενημερώνονται ώστε να καταλήξουν ποια υπηρεσία της αστυνομίας θα αναλάβει την υπόθεση.
Υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός;
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, «φαίνεται ότι δεν είχε μπει εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο» όπως μεταδίδει ο Βαγγέλης Γκούμας. Πυροτεχνουργοί εξήγησαν πως αν υπήρχε μικρής ή μεγάλης έντασης εκρηκτικός μηχανισμός, θα είχε δημιουργηθεί ένας μικρός κρατήρας κάτω από το αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν είχαν γίνει παρεμβάσεις στο αυτοκίνητο και αν είχε συντηρηθεί.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top