ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΕΣΣΕΡΙΣ άν��ρωποι πνίγηκαν στην Κρήτη μέσα σε μια μέρα!

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει το τελευταίο 24ωρο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΕΣΣΕΡΙΣ άνθρωποι πνίγηκαν στην Κρήτη μέσα σε μια μέρα!

Τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη!

Μάλιστα, το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε μόλις λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου ένας 61χρονος άνδρας από την Γερμανία ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της Γεωργιούπολης χωρίς να έχει αισθήσεις και δυστυχώς οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, μετέφερε τον 61χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αρχή έγινε το απόγευμα στην Σκαλέτα Ρεθύμνου όπου ένας 62χρονος τουρίστας έχασε τη ζωή του στο νερό.

Σήμερα, Πέμπτη, κι ενώ οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, είχαν κληθεί στην Γεωργιούπολη για το περιστατικό με τον Γερμανό τουρίστα, ακόμα δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Νωρίς το πρωί, 77χρονος άνδρας που απολάμβανε το μπάνιο του στην παραλία του Τομπρούκ ανασύρθηκε νεκρός αλλά παράλληλα ένας 50χρονος άνδρας από τη Γαλλία βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην Ιεράπετρα.

Έτσι, μετά από αυτά τα τραγικά γεγονότα που σημειώθηκαν μόλις σ' ένα 24ωρο, οι λιμενικές αρχές του νησιού τονίζουν στους πολίτες να αποφεύγουν τις παραλίες σε ημέρες όπως η σημερινή όπου οι άνεμοι είναι πολύ έντονοι στο νησί, επομένως και οι περιπτώσεις αυξημένου κινδύνου, όπως τονίζει στο ekriti αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος στο νησί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top