Θυμηθείτε τι αποκάλυψε η υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ που ξεσκέπασε το κύκλωμα των εκβιαστών!

Εμπλεκόταν και ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, που κάηκε ζωντανός

Θυμηθείτε τι αποκάλυψε η υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ που ξεσκέπασε το κύκλωμα των εκβιαστών!

​Η κατάθεση της γυναίκας-υπαλλήλου της ΕΥΔΑΠ που ξεσκέπασε τους εκβιαστές- δημοσιογράφους, ήταν αποκαλυπτική για τη δράση του κυκλώματος στο οποίο εμπλεκόταν και ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτης Μαυρίκος, που κάηκε ζωντανός σήμερα το μεσημέρι μέσα στην Πόρσε του στην Αττική Οδό!

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ένας εκ των εκβιαστών απείλησε τη γυναίκα μέχρι και για τη ζωή του παιδιού της.

«Κάτσε λίγο πίσω χωρίς όμως να καταλάβουν κάτι στο κεντρικό σύστημα, έχεις ένα παιδί να προσέχεις και να σκεφτείς το παιδί σου» της είπαν χαρακτηριστικά.

Στην κατάθεση η υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ αναφέρεται στα site που θα έφτιαχνε ο ένας εξ’ αυτών, για να παίρνει διαφήμιση, αναφέροντας και υπάρχοντα site και δημοσιογράφους, που της έλεγαν ότι είχαν υπό τον έλεγχό τους, ώστε να μη γράφουν αρνητικά άρθρα.

«Να δώσεις χρήματα από το μπάτζετ της ΕΥΔΑΠ στον…για να τον χρησιμοποιήσεις αναλόγως και να μην γράφει αρνητικά για την ΕΥΔΑΠ» της είχε πει ένας από τους εκβιαστές.

Οι διάλογοι και τα όσα λέγονται είναι εξωφρενικά. Η γυναίκα περιγράφει και πάλι στην κατάθεσή της: «...Εννοούσε να ενεργήσω ώστε να οριστεί το ραντεβού του ενός με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ ώστε να τον πείσει να δώσουμε χρήματα στον εκδότη για να μην χτυπάει τράπεζα και εμμέσως την ΕΥΔΑΠ, η οποία συμμετείχε στην αύξηση του κεφαλαίου της τράπεζας».

Σε άλλη συνάντηση τους, η υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ αναφέρει ότι οι κατηγορούμενοι της είπαν τα εξής για να την τρομάξουν ακόμα περισσότερο: «αυτός και οι φίλοι του έχουν φτιάξει ομάδα η οποία ελέγχει έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ιστοσελίδες και εφημερίδες, αφενός υπέρ της κυβέρνησης και, αφετέρου, εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους θα εκβίαζε η ομάδα τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Αττική οδό! Οδηγός κάηκε ΖΩΝΤΑΝΟΣ όταν η Πόρσε του πήρε φωτιά

ΑΥΤΟΣ είναι ο εκδότης Μαυρίκος που απανθρακώθηκε-Είχε κατηγορηθεί για το κύκλωμα των εκβιαστών

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ εκδότης ο άνδρας που απανθρακώθηκε στην Αττική οδό; Η Πόρσε ανήκει στη γυναίκα του!

Βόμβα: Συνελήφθησαν ΓΝΩΣΤΟΣ εκδότης και δύο δημοσιογράφοι-Κατηγορούνται για εκβιασμό

Στον εισαγγελέα ο πασίγνωστος εκδό��ης και οι δύο δημοσιογράφοι,που κατηγορούνται για εκβιασμούς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ για το κύκλωμα δημοσιογράφων-εκβιαστών: Απειλές, ύβρεις και «χορός» εκατομμυρίων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top