ΒΟΜΒΑ! Γιατί η μάνα του Παντελίδη μίλησε για ΔΙΚΑΙΩΣΗ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του STAR που θα συζητηθεί

Μαρτυρία ΦΩΤΙΑ που ανατρέπει όσα ξέραμε ως τώρα

ΒΟΜΒΑ! Γιατί η μάνα του Παντελίδη μίλησε για ΔΙΚΑΙΩΣΗ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του STAR που θα συζητηθεί

​Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το χαμό του Παντελή Παντελίδη, η οικογένεια, οι φίλοι και οι θαυμαστές του 32χρονου τραγουδιστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ για το θάνατό του.

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη, το οποίο θα προβληθεί στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, μία μαρτυρία θα ανατρέψει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή, όσον αφορά στο ποιος καθόταν στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες, πολλά ερωτήματα προκάλεσε ένα περίεργο σημείωμα που βρήκε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη στο σημείο όπου ο αγαπημένος τραγουδιστής βρήκε τραγικό θάνατο. Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης το δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook και έγραψε στη λεζάντα: «Αυτό βρέθηκε στο σημείο όπου έφυγε ο Παντέλος. Τα συμπεράσματα δικά σας!»

Το εν λόγω σημείωμα προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένεια Παντελίδη, ενώ η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, πρόσφατα το αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΕΟ ξέσπασμα της μητέρας του Παντελίδη: «Ζητώ την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών» (ΦΩΤΟ)

Το σιβυλλικό μήνυμα της μάνας του Παντελίδη περί… δικαίωσης!

Παντελής Παντελίδης: Το περίεργο σημείωμα στο σημείο της τραγωδίας- Το βρήκε ο αδελφός του!

Παντελής Παντελίδης: Τι συνέβη δυο ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο-Οι φώτο που προκάλεσαν σάλο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top