Όχημα ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ σε νταλίκα που προσπαθεί να κάνει αναστροφή-ΝΕΚΡΟΣ γνωστός επιχειρηματίας

Στη ΜΕΘ δίνει μάχη για τη ζωή της η 50χρονη συνεπιβάτιδά του

Όχημα ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ σε νταλίκα που προσπαθεί να κάνει αναστροφή-ΝΕΚΡΟΣ γνωστός επιχειρηματίας
​Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Πέμπτης 62χρονος γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής του Πύργου, ύστερα από φοβερό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος των Κολλιρέικων Παραγκών.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η 50χρονη συνεπιβάτιδα του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφού τραυματίσθηκε σοβαρά από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Το δυστύχημα συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 3 χθες το μεσημέρι όταν το ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 62χρονος από το Λαμπέτι, με συνοδηγό την 50χρονη γυναίκα, καρφώθηκε σε νταλίκα που εκείνη την ώρα επιχειρούσε να κάνει αναστροφή.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος να χτυπήσουν με σφοδρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, να εγκλωβισθούν μέσα σε αυτό και να χρειασθεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Στην Εθνική Οδό Πύργου - Τριπόλεως, που σημειώθηκε το τροχαίο επικράτησε πανικός, καθώς η μεγάλη νταλίκα, «δίπλωσε» με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Πύργου καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Πύργου. Για τον άτυχο 62χρονο όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ο θάνατός του επήλθε ακαριαία, ενώ οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 50χρονης, η οποία αργά το βράδυ διεκομίσθη με ασθενοφόρο σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Πάτρα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ο 42χρονος οδηγός της νταλίκας από την Αγγλία φαίνεται να έχασε τον δρόμο για τον προορισμό του, με αποτέλεσμα να επιχειρήσει αναστροφή στο ύψος βενζινάδικου που λειτουργεί στο σημείο. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος, που λίγα λεπτά αργότερα έκοψε το νήμα της ζωής του 62χρονου.

Από την νταλίκα, που είναι δεξιοτίμονη, ο 42χρονος οδηγός, εκτιμάται πως δεν είχε ορατότητα όταν επιχειρούσε να στρίψει αριστερά, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί το πράσινο Ι.Χ. που ερχόταν με κατεύθυνση προς Αρχαία Ολυμπία και μόλις βγήκε και πάλι στον δρόμο, ο άτυχος οδηγός του αυτοκινήτου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ενώ την ώρα εκείνη έπεφτε δυνατή βροχή.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία, που διατηρούσε μάντρα οικοδομικών υλικών στο Λαμπέτι, απ’ όπου καταγόταν, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα γίνει σήμερα στις 18:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Α Κοιμητήριο) Πύργου, όπου φίλοι και συγγενείς θα του πουν το τελευταίο αντίο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top