Πατέρας Φύσσα για Ρουπακιά: Τρώει τα αυγά της γυναικούλας του γι' αυτό δεν ήρθε

Όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της δίκης

Πατέρας Φύσσα για Ρουπακιά: Τρώει τα αυγά της γυναικούλας του γι
Ξέσπασε ο Παναγιώτης Φύσσας κατά τη διάρκεια της σημερινής δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την απουσία του Γιώργου Ρουπακιά -κατηγορουμένου για τη δολοφονία του 34χρονου γιού του- από το δικαστήριο.

Ο Ρουπακιάς επέλεξε και σήμερα να μην καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αλλά να εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους του, στάση που ακολουθεί από την πρώτη ημέρα της αποφυλάκισής του, λόγω λήξης του 18μηνου,του ανώτατου ορίου προφυλάκισης.

Να τονίσουμε δε, ότι κατά τη σημερινή ακροαματική διαδιαδικασία μόνο ένας κατηγορούμενος, από τους συνολικά 68 παρίσταται στη δίκη!


Με την έναρξη της διαδικασίας η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κυρία Μ. Λεπενιώτη ξεκίνησε την εκφώνηση των ονομάτων των κατηγορουμένων και όταν έφτασε στον Γιώργο Ρουπακία ακούστηκε ο πατέρας του Π. Φύσσα να φωνάζει: «Αυτός τρώει τα αυγά που του έφτιαξε η γυναικούλα του , γι αυτό δεν έχει έρθει».

Η παρέμβαση του συνηγόρου υπεράσπισης ήταν άμεση. «Δεν κατάλαβα», είπε. Τότε η πρόεδρος του ��ικαστηρίου απευθυνόμενη στον Παναγιώτη Φύσσα παρατήρησε: «να μην ακουστείται άλλη φορά παρακαλώ».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top