ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! Ο ΟΣΕ εξέδιδε εισιτήρια για μέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Το άκρον άωτον του παραλογισμού

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! Ο ΟΣΕ εξέδιδε εισιτήρια για μέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ

​Ημερά απεργίας σήμερα για τον ΟΣΕ, αλλά παρ’ όλ’ αυτά το σύστημα κρατήσεων δεν… πάγωσε, με αποτέλεσμα να βγάζει εισιτήρια για ημέρα απεργίας!

Μπορεί οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ να είχαν προκηρύξει την απεργία εδώ και αρκετές μέρες, όμως δεν βρέθηκε το τρομερό εκείνο μυαλό που θα σκεφτόταν το αυτονόητο… να βγάλει δηλαδή από το σύστημα κρατήσεων τη σημερινή μέρα.

Έτσι, όπως αναφέρει η Καθημερινή, μέχρι και χθες το βράδυ, εάν κάποιος επιχειρούσε να προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας ή ακόμα και από εκδοτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα ανακάλυπτε ότι η κράτηση και η έκδοση εισιτηρίου, για σήμερα, που όλα τα τρένα είναι ακινητοποιημένα πραγματοποιούνταν κανονικά!

Στο παρελθόν, σε κάθε άλλη περίπτωση 24ωρης απεργίας, η διοίκηση της εταιρείας προχωρούσε στην αναστολή της έκδοσης εισιτηρίων για την ημέρα της απεργίας, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των επιβατών.

Επειδή όμως πάντα υπάρχει πρώτη φορά, σε αυτή την απεργία η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν πάγωσε τα σημερινά δρομολόγια, παρά το γεγονός ότι εξέδωσε και ανακοίνωση για να ενημερώσει το επιβατικό κοινό.

Μάλιστα, μέλη του σωματείου εργαζομένων, με τα οποία επικοινώνησε η εφημερίδα, εξέφραζαν την καχυποψία τους για την… «γκάφα» αυτή, βλέποντας πίσω από αυτή σκοπιμότητες.

«Είτε επιθυμεί η διοίκηση να απαξιώσει περαιτέρω την εταιρία οδηγώντας σε ταλαιπωρία το επιβατικό κοινό, είτε προγραμματίζουν απεργοσπαστικό μηχανισμό, ώστε να εκτελεστούν τα δρομολόγια, με στόχο να στείλουν μήνυμα στο συνδικαλιστικό σώμα», έλεγαν.

Πάντως, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης έχει εξαγγείλει στάσεις εργασίας για τις 14, 15, 16 και 21 Ιουνίου από τις 05:00 – 08:00, από τις 13:00 – 16:00 και από τις 21:00 – 00:00.

Επίσης έχει προαναγγείλει νέα 24ωρη απεργία για τις 22 Ιουνίου και μένει να δούμε αν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνεχίσει να δέχεται κρατήσεις για τις ώρες και τις μέρες των κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top