ΘΡΗΝΟΣ στον Πύργο! Πέθανε ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας Θεόδωρος Λαϊνόπουλος

Ήταν πατέρας 3 παιδιών

​Ξεκίνησε από το μηδέν κι έφτασε στην κορυφή. Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, επιτυχημένος επαγγελματίας κι ευτυχισμένος πατέρας 3 παιδιών. Ο 72χρονος Θεόδωρος Λαϊνόπουλοςέφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος του συγγενείς του αλλά κι ολόκληρη την τοπική κοινωνία του Πύργου.

Ο γνωστός Πυργιώτης είχε έντονη επιχειρηματική και αθλητική δραστηριότητα. Για χρόνια διατηρούσε στην πόλη τους ομώνυμους μύλους, ενώ υπήρξε ένας απο τους ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα στην διάδοση και ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ηλεία. Πατέρας τριών παιδιών του Στέλιου, του Νίκου και της Μαριλένας, υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιακής Λέσχης Αυτοκινήτου Πύργου και μετέπειτα ΑΟΛΑΠ και οδηγός αγώνων έως ότου έδωσε τη σκυτάλη στο γιο του το Στέλιο.

γφυθκδτθκετθκ.jpg


Όπως αναφέρει και το ilialive.gr, διετέλεσε πρόεδρος της Λέσχης αλλά και μέλος του ΔΣ επί μακρόν και αποτελούσε βασικό στέλεχος των αγώνων στην Ηλεία και άλλες περιοχές ως αγωνοδίκης. Ήταν ένας ευγενής και ήρεμος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Στο δύσκολο χώρο των α��ώνων, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως έναν ευπατρίδη, καθώς με σοβαρότητα, ευγένεια και ηρεμία αντιμετώπιζε τους αγώνες και τους αγωνιζόμενους, κερδίζοντας το σεβασμό όλων. Χαρακτηριστικά που τον συνόδεψαν και στην επιχειρηματική του δραστηριότητα. Κοινωνικός και με χιούμορ αποτέλεσε ένα ιδιαίτερα ενεργό κύτταρο στην κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top