Κακοποιούσε το παιδί! Τι λέει η Βουλγάρα για τον ναυτικό που τον σκότωσαν και τον κατέψυξαν

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της η 26χρονη- Πρώτη ανάρτηση 18:47

Κακοποιούσε το παιδί! Τι λέει η Βουλγάρα για τον ναυτικό που τον σκότωσαν και τον κατέψυξαν

​Η υπόθεση της δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε μέσα σε καταψύκτη, σχεδόν μετά από ένα χρόνο από το θάνατό του, στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στην Καλλιθέα, ήταν από τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη.

Όσο το νήμα ξετυλίγεται, οι λεπτομέρειες της δολοφονίας σοκάρουν. Η 26χρονη Βουλγάρα, φίλη της εν διαστάσει συζύγου του ναυτικού, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν τη φίλη της… σε αυτήν την πράξη κατά την ανακριτική της κατάθεση, αλλά διαφοροποιήθηκε κατά την απολογία της, μετά από την οποία προφυλακίστηκε.

Resizer (1).jpg
Στην προανακριτική της κατάθεση η 26χρονη Βουλγάρα, η οποία αυτήν την ώρα βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας, είπε πώς γνώρισε την 49χρονη σύζυγο του ναυτικού (η οποία αναζητείται) και πώς στη συνέχεια με τη βοήθεια ομοεθνών τους τοποθέτησαν το πτώμα μέσα στον καταψύκτη.

130116182819_9205.jpg
«Κατάλαβα ότι η 49χρονη ομοεθνής μου ήταν πολύ νευριασμένη με τον άνδρα της και όταν τη ρώτησα τι συνέβη μου είπε ότι ο άνδρας της είχε πειράξει σεξουαλικά το παιδί. Μάλιστα μου είχε πει ότι αυτός έδινε φάρμακα στο παιδί για να κοιμάται και για να μπορεί να του κάνει κακό. Όπως μου είπε η 49χρονη είχε πάει το παιδί σε γιατρό και της είχε πει ότι όντως το είχε πειράξει» ανέφερε προανακριτικά η 26χρονη κατηγορούμενη.

Η 49χρονη σύζυγος του ναυτικού έπεισε τον άνδρα της να πάει σπίτι λέγοντας του πως το παιδί δεν ήταν καλά και είχε πυρετό, είπε η 26χρονη Βουλγάρα. «Αυτό ήταν ψέμα, το έκανε για να τον κάνει να ανεβεί στο σπίτι. Τελικά την πίστεψε και ήρθε. Εγώ είχα πάει στο σπίτι της γιατί εκείνη μου το είχε ζητήσει. Μου είχε πει ότι ήθελε να κρατάω στο μπαλκόνι το παιδί για να μην βλέπει όσα θα γίνονταν. Μου είχε πει ότι γι' αυτό θα μου έδινε 3 χιλιάδες ευρώ, όμως δεν μου τα έδωσε ποτέ ούτε εγώ τα ζήτησα» ανέφερε η κατηγορούμενη.

130116182821_1167.jpg
Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρει ότι όταν το θύμα ανέβηκε στο διαμέρισμα, οι συνεργοί της συζύγου του άρχισαν να τον χτυπούν. «Κάποια στιγμή ανέβηκε ο άνδρας της στο σπίτι και άκουσα από μέσα να τον χτυπάνε. Ήταν πια αργά για να φύγω, νόμιζα ότι θα τον τρόμαζαν λίγο. Αφού τον χτύπησαν μετά είχε ησυχία. Μπήκα στο σπίτι μετά από λίγη ώρα. Δεν ξέρω ποιος τον χτύπησε, δεν ήμουν μέσα».

Μάλιστα, κατέθεσε ότι είχαν συμφωνήσει να δώσει στο Ρουμάνο και τους συνεργούς του 14.000 ευρώ.

Προφυλακίστηκε- Διαφοροποιήθηκε στην απολογία της

Μετά την απολογία της στον ανακριτή η 26χρονη Βουλγάρα που φέρεται να εμπλέκεται στην δολοφονία του ναυτικού, προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, η κατηγορούμενη διαφοροποιήθηκε στην απολογία της σε σχέση με τα όσα είπε προανακριτικά στους αστυνομικούς. Η 26χρονη φέρεται να υποστήριξε στον ανακριτή οτι δεν ήταν στο διαμέρισμα τ��ν ημέρα του ξυλοδαρμού και ότι το παιδί της 49χρονης συζύγου του ναυτικού, δεν το είχε συναντήσει ποτέ.

Υποστήριξε ότι δεν είπε ποτέ αυτά που γράφτηκαν στην προανακριτική της κατάθεση και ότι ήταν πολύ κουρασμένη κατά την ώρα που έδινε την εν λόγω κατάθεση στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν είχε αρνηθεί πως συμμετείχε στην άγρια δολοφονία του ναυτικού και ισχυρίστηκε πως βοήθησε την πρώην σύζυγο που έλεγε ότι θέλει να τον σκοτώσει, πιστεύοντας ότι θέλει να τον τρομάξει για να μην «ξαναπειράξει το παιδί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΜΟΝΟ στο star.gr:Αποκαλύπτουμε ΟΛΟ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για το κατεψυγμένο πτώμα της Καλλιθέας!

ΝΕΟ στοιχείο του star.gr για το πτώμα στον καταψύκτη:Συνδικαιούχος με τον γιο του σε κληρονομιά

Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός που βρέθηκε σε καταψύκτη στην Καλλιθέα- ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ η πρώην σύζυγος του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top