Tι έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πωλίνα για τον γιο της!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Tι έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πωλίνα για τον γιο της!

​Ώρες αγωνίας περνά η τραγουδίστρια Πωλίνα, η οποία ψάχνει τον μονάκριβο γιο της εδώ και 4 ημέρες!

Ο 21χρονος Απόστολος, ο οποίος σπουδάζει στην Γλασκώβη ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα την προηγούμενη Κυριακή, όμως δεν ήρθε με την προγραμματισμένη πτήση, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα την Πωλίνα.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο αεροδρόμιο, στις 20.30 της Κυριακής ώστε να τον υποδεχθεί, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η ίδια έχει να επικοινωνήσει μαζί του εδώ και τέσσερις ημέρες, καθώς η τελευταία τους επικοινωνία έγινε το βράδυ του Σαββάτου όταν εκείνος την ενημέρωσε πως θα ερχόταν την επόμενη μέρα στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τραγουδίστρια επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρία, όμως οι εκπρόσωποι της δεν μπόρεσαν να δώσουν κάποιο στοιχείο, καθώς ο νεαρός είναι ενήλικος και τηρείται απόρρητο. Παράλληλα, η ίδια προσπάθησε να τον καλέσει και στο κινητό του, το οποίο όμως παραμένει κλειστό.

Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον 21χρονο, και σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Happy Day είχε δηλώσει «Ο γιος μου έκοψε νωρίς τον ομφάλιο λώρο στα 15. Δεν άντεχε την καταπίεσή μου».

«Είμαι πολύ περήφανη για τον γιο μου, ο οποίος αποφάσισε μόνος του να πάρει την ζωή του στα χέρια του. Μας είπε μια μέρα εγώ θα φύγω θα πάω να σπουδάσω στην Αγγλία με 200 ευρώ στην τσέπη!»

Να σημειωθεί ότι από τις Ελληνικές Αρχές ενημερώθηκε μέσω του γραφείου της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ενημερώθηκε το τμήμα της Interpol που ανέλαβε και τη διερεύνηση της υπόθεσης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΡΙΛΕΡ με τον γιο της Πωλίνας στη Γλασκώβη!Έχουν να μιλήσουν 4 μέρες-ΔΕΙΤΕ τον 21χρονο Απόστολο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top