Η ΠΡΩΤΗ αντίδραση της οικογένειας Γιακουμάκη για το βίντεο-ντοκουμέντο με τα βασανιστήρια

H οργισμένη αντίδραση του θείου του Βαγγέλη

Η ΠΡΩΤΗ αντίδραση της οικογένειας Γιακουμάκη για το βίντεο-ντοκουμέντο με τα βασανιστήρια

​Γροθιά στο στομάχι ήταν το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την προηγούμενη εβδομάδα από την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και έδειχνε το bullying που δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακου��άκης από την παρέα των Κρητικών.

Σ’αυτό το υλικό, διάρκειας δυόμιση λεπτών, ένας από τους περίπου 8 συμμετέχοντες αρχίζει να βιντεοσκοπεί με το κινητό του τηλέφωνο, ακριβώς όταν οι υπόλοιποι αρχίζουν να πέφτουν πάνω του. Ο Βαγγέλης φωνάζει δυνατά ότι πονάει και ζητάει να τον αφήσουν να σηκωθεί από το κρεβάτι. Κανείς όμως δεν τον ακούει, αντιθέτως ξεσπούν σε γέλια. Ένας από τους πιο σκληρούς Κρητικούς τον βρίζει χυδαία. Η πλάκα ξεπερνά κάθε όριο και ένας από αυτούς τον πιάνει κεφαλοκλείδωμα και με δύναμη τον ξαπλώνει κάτω πιέζοντας με βία το κεφάλι του. Ο 20χρονος σπουδαστής, αν και φωνάζει ότι πονάει, περιμένει να τελειώσει το μαρτύριο του. Κάποια στιγμή γελάει ίσως από αμηχανία.

Στη συνέχεια, ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει “Φτάνει. Αφήστε τον τώρα”. Λίγο μετά το μαρτύριο τελειώνει. Οι νεαροί, μαζί και εκείνος που τραβάει το βίντεο βγαίνουν από το δωμάτιο. Πρόκειται για το δωμάτιο 212 από το οποίο αναγκάστηκε να μετακομίσει λίγο καιρό αργότερα.

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας

Λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο ο θείος του αδικοχαμένου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σπάει τη σιωπή του μέσω Facebook.

Δείτε τι έγραψε

1.jpg

2.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Γιακουμάκη-To χειρόγραφο σημείωμα και οι φωτογραφίες της σορού του!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

ΑΥΤΟ είναι το βίντεο της ΝΤΡΟΠΗΣ! Οι τραμπουκισμοί στον Βαγγέλη Γιακουμάκη από τους Κρητικούς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top