Ο «ΔΡΑΚΟΣ» με το ποδήλατο είχε σκορπίσει τον ΤΡΟΜΟ στη Δραπετσώνα- Ασέλγησε σε 27 μαθήτριες

Έστηνε καρτέρι έξω από τα σχολεία

Ο «ΔΡΑΚΟΣ» με το ποδήλατο είχε σκορπίσει τον ΤΡΟΜΟ στη Δραπετσώνα- Ασέλγησε σε 27 μαθήτριες

​Μία νέα υπόθεση παιδεραστίας έρχεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο… καθώς την Πέμπτη συνελήφθη ο δράκος με το ποδήλατο που είχε σκορπίσει τον φόβο και τον τρόμο στη Δραπετσώνα. Ο 46χρονος άντρας από την Αλβανία κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος… 27 κοριτσιών!

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης την έστηνε έξω από σχολεία της περιοχής με σκοπό να «ψαρέψει» τα κορίτσια. Ο 46χρονος με τις αρρωστημένες ορέξεις εμφανιζόταν τα πρωινά σε σχολεία της περιοχής και προφασιζόμενος ότι είναι γνωστός της οικογένειά τους, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 13 έως 15 ετών, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις. Και σαν να μη έφταναν όλα αυτά, από μία μαθήτρια έκλεψε και το κινητό της!

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 27 ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Κατασχέθηκαν τα δύο ποδήλατα που χρησιμοποιούσε κατά την τέλεση των πράξεων του. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακρ��τή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top